L’oréal Glam bronze wild instinct

Till sommaren lanserar L’oréal tre nya solpuder med inpräntade djurmönster: Glam bronze wild instinct. Pudret finns i tre nyanser: Into the wild (light), Walk on the wild side (medium) och Born to be wild (dark).


l'oréal glam bronze wild instinct


l'oréal glam bronze wild instinct1Pudren kommer i tunga plastdosor med raka kanter, med ett litet lönnfack i botten med spegel och borste. Borsten är inte jättemycket att hänga i julgranen, jag applicerar hellre med en separat puderborste, men den fungerar absolut i nödfall och då är även den lilla spegeln behändig att ha med sig. Samtliga tre nyanser har en overspray med skimmer/glitter som bara ligger på det absoluta topplagret av pudret, det försvinner alltså när du använder pudret och under hittar vi det semi-matta pudret som vi ser på de icke-upphöjda delarna.


l'oréal glam bronze wild instinct2
Lönnfack med spegel och borste


l'oréal glam bronze wild instinct light
Into the wild


l'oréal glam bronze wild instinct light swatch
Into the wild


l'oréal glam bronze wild instinct light swatch cheeks
Into the wild på kinder, näsa och haka


l'oréal glam bronze wild instinct medium
Walk on the wild side


l'oréal glam bronze wild instinct medium swatch
Walk on the wild side


l'oréal glam bronze wild instinct medium swatch cheeks
Walk on the wild side på kinder, näsa och haka


l'oréal glam bronze wild instinct dark
Born to be wild


l'oréal glam bronze wild instinct dark swatch
Born to be wild


l'oréal glam bronze wild instinct dark swatch cheeks
Born to be wild på kinder, näsa och hakaAlla tre är mjuka, finmalda och lättapplicerade utan att ha någon som helst antydan till att bli flammiga. Är du väldigt ljus i hyn eller enbart vill ha en lätt bronzingeffekt så är Into the wild perfekt, vill du ha en lite rostigare ton så ska du välja Born to be wild, och vill du ha en lite djupare bronzer som drar mer mot det kalla hållet än det gyllenbruna hållet så är Born to be wild ett säkert kort – det är så pass kalltonat att det även funkar prima till contouringpuder. Bronzingpudren finns ute i butik nu och kostar 99 kr/st.

In English: For summer, L’oréal launches three new bronzing powders with printed animal patterns: Glam bronze wild instinct. It comes in three shades: Into the wild (light), Walk on the wild side (medium) and Born to be wild (dark) in a heavy plastic compact with a hidden compartment containing a brush and a mirror. All three shades has got a glittery/shimmery overspray that disappears once you use it, and underneath is the semi-matte powder that you can see on the non-embossed parts. All three are soft, finely milled and applies nicely on the skin without being streaky or uneaven what so ever. If your skin is very fair or if you’re looking for a light bronzing effect, Into the wild is the shade for you, if you want a rustier tone, look into Born to be wild, and if you want a deeper and cooler shade that can also be used for contouring, Born to be wild is a great option.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

3 comments to L’oréal Glam bronze wild instinct

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>