Moxie tamponger

Det här kanske är i gränslandet av vad som räknas till skönhet eller inte, men jag var tvungen att skriva om det ändå eftersom jag är så förtjust i dom här supersöta små burkarna med tamponger från australiensiska Moxie. Min syster hittade dom först på Ica Maxi så jag var självklart tvungen att skaffa en förpackning jag med.

Med mottot “spoil yourself” tryckt på ytterkartongen får man två små fina runda återvinningsvara plåtburkar med 8 tamponger i varje burk. Tampongerna finns tre färger och storlekar: persika (mini), rosa (normal) och blå (super) och finns att köpa på utvalda Ica-butiker och mindre återförsäljare för ca 30 kr. En söt burk att pryda badrumshyllan och en till handväskan – what’s not to love?

 

 

 

 

 

 

 

In English: This entry might be located at the outer rims of what counts as a beauty related entry or not, but I had to write about these super gorgeous little tin cans with tampons from Australian brand Moxie. My sister found these first at the grocery store so I had to pick up a pack for myself.

With the motto “spoil yourself” printed on the outer box, you’ll get two small round recyclable tin cans with 8 tampons in each can. The tampons are available in three colours and sizes: peach (mini), pink (normal) and blue (super) and are available at selected locations at about $7 per pack. One pretty can to decorate the bathroom shelf and one for my purse – what’s not to love?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>