The Body Shop Crazy for coral & Pinch me pink Lip & cheek dome

Med sin Cruelty free-kollektion lanserar The Body Shop en svagt tonad krämprodukt för läppar och kinder, lip & cheek dome. Produkten kommer i två nyanser, Crazy for coral och Pinch me pink, i en burk med genomskinligt skruvlock.


tbs lip & cheek dome


tbs crazy for coral lip & cheek dome
Crazy for coral


tbs pinch me pink lip & cheek dome
Pinch me pinkBåda färgerna är ganska skira, och formulan är rätt glidig, men detta gör att färgen både är enkel att applicera och tona och också går att bygga i lager. Färgen appliceras lättast direkt på huden och tonas sedan med fingrarna eller en borste. De har en semi-matt finish utan skimmer som ger ett diskret lyster till huden och får en krämig, men inte oljig konsistens – har du fet hy kan du matta ner med ett transparent puder efteråt om du ogillar krämkänslan.


tbs crazy for coral lip & cheek dome swatch
Crazy for coral


tbs pinch me pink lip & cheek dome swatch
Pinch me pinkFärgerna är båda väldigt skira och ger en väldigt naturlig look. Har du mörkare hy finns det risk att dessa inte syns särskilt bra dock, Crazy for coral syns i princip inte alls på mina aningen solkyssta kinder medan jag får en skir och diskret rosa färg av Pinch me pink. På läpparna får jag ett diskret rosa stain av Pinch me pink, medan Crazy for coral tyvärr ser mest smulig ut. Jag är superförtjust i Pinch me pink men inte speciellt road av Crazy for coral som inte alls fungerar på mig. Gillar du krämrouge och multi purpose-produkter så föreslår jag att du spanar in Pinch me pink som känns mycket mer bärbar på de allra flesta än vad Crazy for coral gör.

Crazy for coral och Pinch me pink Lip & cheek dome kostar 185 kr/st och finns ute i butik nu.

In English: I’m a bit torn over the new lip & cheek domes from The Body Shop. They can be used on both cheeks and lips and comes in two shades: Crazy for coral and Pinch me pink. While I do love the dewy finish and the fresh pinched sheerness of both the shades, I’m loving the colour of Pinch me pink while Crazy for coral barely shows up on my cheeks. On lips, Pinch me pink turns a lovely pink tint, while Crazy for coral looks mostly crumbly and weird. If you like creme blushes and multi purpose products, Pinch me pink is well worth checking out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to The Body Shop Crazy for coral & Pinch me pink Lip & cheek dome

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>