Benefit CORALista

CORALista är ett av Benefits boxed powders som kommer i en urfin pappkartong med medföljande borste. Färgen är inspirerad av Rio och är en skimrig persikokorall med guldlyster.


benefit coralista


benefit coralista1


benefit coralista2Jag har två boxed powders sedan tidigare, Sugarbomb och Hervana, och jag älskar CORALista lika mycket som jag älskar de andra två. Färgen är ganska skir och ljus, på solbrända kinder får man ett fint, svagt färgat glow medan det på vinterbleka kinder får en enormt vacker guldig persikorosa nyans. Det är svagt parfymerat och doftar lite blommigt, detta är dock inget som stör mig och jag brukar ogilla parfymerade produkter. Den platta borsten som följer med är mjuk och behaglig mot huden och faktiskt helt okej att applicera med, även om jag föredrar en separat rougeborste då det är lättare att kontrollera.


benefit coralista3


benefit coralista swatch


12-06-14(5)
CORALista på kinderBenefit CORALista och de andra boxed powders finns att klicka hem från Benefits hemsida och kostar $28/st – en rätt saftig slant, men dom är ju ack så fina!

In English: CORALista is one of the Benefit boxed powders that comes in a gorgeous cardboard box with an accompanying brush. The shade is inspired by Rio and is a shimmery peach coral with golden glow. I adore CORALista just as much as I love my other two boxed powders, Sugarbomb and Hervana. The shade is pretty sheer and light, on tanned cheeks you get a discrete, sheer peach glow while on winter pale skin it turns a lovely golden peachy pink shade. It has a faint flowery scent, and the accompanying brush is soft and nice against the skin and works pretty well to apply the powder with, although I prefer a separate blush brush.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to Benefit CORALista

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>