Recension: RFSU Private area Quick fix

Den här produkten spontantestade jag en morgon då jag insåg att resultatet av min benvaxning visst var ett minne blott och jag skulle lämna lägenheten barbent 10 minuter senare. Ingen tid att hoppa in i duschen, med andra ord.

Quick fix är en parfymfri mild återfuktande raklotion som kan användas på hela kroppen utan att behöva ha tillgång till vatten. Smörj på där du har oönskad hårväxt, raka och smörj sedan in huden med överflödet som både är återfuktande och motverkar röda prickar. Perfekt en stressig morgon, om du är ute och campar eller av någon annan anledning inte har tid eller tillgång till en dusch.


rfsu quick fixJag gillar verkligen idén bakom Quick fix, det är ett så mycket bättre alternativ till torrakning och är en grymt smidig produkt i en liten och behändig tub som är enkel att ta med sig, och den känns snäll och mild mot huden. En liten nackdel är dock att eftersom man inte har något vatten så geggar rakhyveln ihop rätt snabbt i en sörja av hår och raklotion som är lite småknepig att få bort, så en kopp med vatten att skölja av hyveln i med jämna mellanrum är ett måste. Överflödet som blir kvar efter rakning duger gott till att återfukta huden med, men är du väldigt torr kan det vara en bra idé att smörja på med lite extra. Quick fix är just som namnet antyder, en quick fix, och ersätter för min del inte rakning i duschen, men är en grym nödprodukt.

Pris: 69 kr / 50 ml
Betyg: 4/5

In English: Quick fix from RFSU is a mild moisturizing shaving lotion that can be used on the whole body without having access to water. Apply on areas with undesired hair growth, shave and then moisturize using the excess product left on the skin. Perfect on a stressed morning or if you’re out camping. I really like the idea, it’s such a better alternative compared to dry shaving. A small drawback is that the razor gets clogged up pretty quickly with excess product and shaved off hair that’s not that easy to get rid of, so a cup of water to rinse the razor with is a must. The excess product that is left after shaving works great for moisturizing the skin, but if your skin is very dry you might want to add a bit extra. It doesn’t replace shaving in the shower for me, but it’s a great panic product!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to Recension: RFSU Private area Quick fix

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>