Essie Orange, it’s obvious

Det här tokorange krämlacket släpptes med Essies vårkollektion Tour de finance och heter Orange, it’s obvious. Väldigt passande namn, eftersom det är så där in your face-tokorange/tomatorange/hollandorange och verkligen inte skäms för sig på naglarna.

Jag älskar orange och Orange, it’s obvious är inget undantag. Gillar att det drar ganska mycket mot tomatrött utan att för den delen kliva över på det rödare specktrat av orange, så att säga. Formulan var lite småknepig, lacket var svårt att få jämnt och det krävdes tre mediumtjocka lager för att få full och jämn täckning. Jag använde Essie grow stronger som baslack och Seche vite som överlack.


orange it's obvious


orange it's obvious1


orange it's obvious2


orange it's obvious3In English: This crazy orange creme was released with the Essie spring collection Tour de finance and is called Orange, it’s obvious. A very suitable name, since it’s very in your face orange/tomato orange/Holland orange and is really a statement on your tips. I love orange and Orange, it’s obvious is no exception. I like that it leans quite a lot towards tomato red without entering the red specktra of orange, so to speak. The formula was a bit tricky, the polish was difficult to get even and I needed three semi thick coats for full and even coverage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to Essie Orange, it’s obvious

 • har det på naglarna just nu faktiskk! Dock tycker jag det är synd för min ändrar sig lite i färgen efter ett tag och blir mörkare.

  • purity

   Ja det torkar aningen mörkare på nageln än vad det ser ut att vara i flaskan, men det tycker jag inte gör någonting =)

 • Det där lacket gav mig pissgula naglar efter jag tagit bort det! Har inte vågat använda det sen dess!

  • purity

   Det är superviktigt att använda underlack och att mätta naglarna med nagelolja innan man lackar med så här pass pigmenterade lack för att undvika en missfärgning. Ibland händer det däremot ändå, ibland med ett lack och en annan gång går det superbra att använda utan att det missfärgar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>