China Glaze For Audrey

For Audrey är en klassiker ur China Glazes permanenta sortiment som jag nästan skäms över att jag inte har visat för er tidigare, för jag har faktiskt lackat med det upprepade gånger sedan jag köpte det 2009.

Lacket är uppkallat efter Audrey Hepburn och är ett dammigt turkosblått krämlack. Det finns många som liknar det, men jag har inga exakta dupes i min samling. Enormt fint, lättlackat och känns passande året om – det råkar även vara ett av mina absoluta favorit-tålack. Två lager räcker för full täckning, jag använde Essie grow stronger som underlack och Seche Vite som överlack.


for audrey


for audrey1


for audrey2


for audrey3In English: For Audrey is a classic from the China Glaze permanent range that I feel a bit ashamed about not showing you earlier, because I’ve used it several times since I bought it in 2009. The polish is named after Audrey Hepburn and is a dusty turquoise creme. There are many similar shades on the market, but I don’t own any exact dupes. Gorgeous, nice polish properties and is flattering all year round – it also happens to be one of my absolute favourite toe polishes. Two coats are enough for full coverage, I used Essie grow stronger as base coat and Seche vite as top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to China Glaze For Audrey

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>