Pressvisning: OPI Germany

Igår eftermiddag bjöd OPI in till visning av sin höstkollektion, Germany, i Meeting rooms lokaler i Stockholm. Det bjöds på tysk dryck och plockmat tillsammans med trevligt mingel och de sedvanliga manikyrstationerna där de som ville blev lackade i någon av höstens nyanser.


2


6
Tjusiga Ulrica från GoodPR höll som vanligt i presentationen


9
Tysk plockmat och vinOPI jobbar väldigt nära modeindustrin och har hjälpt till att lyfta nagellacket från en skönhetspryl till en modeacessoar. Höstens lack är inspirerade av färgerna vi ser på catwalken: rött i alla nyanser från ljust orangerött till djupt blodrött (“det nya svarta”), djupa ädelstenstoner, neutraler och en klick av senapsgult. Namnen har hämtat inspiration av Tyskland och är lika fyndiga som vanligt, vad sägs om “Deutsche you want me baby” eller “Nein! Nein! Nein! OK Fine!”? En annan nyhet för hösten är OPIs nya gel-lack, som är en utvecklad formula som härdas under LED-lampa och därmed bara tar 30 sekunder jämfört med de tidigare 2-3 minuterna. Det släpps även en ny doft på Avojuice, Sweet tea.


3
I höst kommer vi få se många nyanser av rött – “det nya svarta”


4
Nya gel-lacken gelcolor kommer att vara exklusiva för salongsbrukNail lacquer (150 SEK)

 • My Very First Knockwurst …and what a magical rosy-nude rendezvous it was!
 • Don’t Pretzel My Buttons A haute honey-beige that can always make you smile.
 • Berlin There Done That A traveling taupe that’s seen it all. (Yep, that too).
 • Dont Talk Bach to Me There’s nothing mellow about this sassy lime-yellow!
 • Nein! Nein! Nein! OK Fine! A bodacious black-olive? We say “Ja! Ja! Ja!”
 • Schnapps Out of It! Shake off the blues with a shot of fall’s must-have mauve!
 • Suzi & The 7 Dusseldorfs The most beautiful bright purple of all.
 • Every Month is Oktoberfest Prost! Here’s to the prettiest plum in the Biergarten.
 • Unfor-greta-bly Blue Everyone’s favorite Fräulein loves this über shiny blue.
 • Deutsche You Want Me Baby A self-assured shade of shimmering red-orange.
 • Danke-Shiny Red You “Bitte” try on this ravishing ruby before it’s too late!
 • German-icure by OPI The best burgundy shimmer in the business.


10
My very first knockwurst, Don’t pretzel my buttons, Berlin there done that, Schnapps out of it!, Don’t talk Bach to me, Nein! Nein! Nein! OK Fine!
Deutsche you want me baby, Danke-shiny red, German-icure by OPI, Every month is Oktoberfest, Suzi & the 7 Düsseldorfs, Unfor-greta-bly blue


7
Jag valde Deutsche you want me baby, precis som tjejen som lackade mina naglar hade gjort 😉


5
Malin lackades i lila Suzi & the 7 Düsseldorfs


8
Superfina stilrena lådor med produktprover!Jag föll som en fura för eldiga orange Deutsche you want me baby (någon som är överraskad? ;-)) och valde även att bli lackad med det på plats. Andra förhandsfavoriter är svartgröna Nein! Nein! Nein! OK Fine!, blå Unfor-greta-bly blue, olivgula Don’t talk Bach to me, beigerosa My very first knockwurst och härligt vampiga German-icure by OPI. Färgerna känns väldigt höstiga dock så jag kommer nog att avvakta med att lacka med dessa, men jag ska försöka att få upp flaskbilder och swatches så fort som möjligt! Lacken finns ute i svensk butik från och med augusti, vad tycker ni om Germany-kollektionen?

In English: Yesterday, OPI presented their fall collection, Germany. The brand works close to the fashion industry and has helped lifting nail polish from a beauty item to a fashion accessory, and the shades in the Germany collection are inspired by the colours on the catwalk: all shades of red (“the new black”), deep gem tones, neutrals and a splash of greenish yellow. The names have been inspired by Germany and are as catchy as always. The colours are great for fall, I will probably wait a bit before doing manicures with them but I’ll try to post bottle pics and swatches as soon as possible! The polishes will be out in August, what do you think of the collection?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

20 comments to Pressvisning: OPI Germany

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>