Peach parfait

Orange är en riktig sommarfärg för mig och går att tona ner genom att applicera skuggorna skirt runt ögonen för en lite lättare ögonmakeup. Tricket för att inte se rödgråten ut när man bär skuggor som är orange, röda eller rosa är att rama in ögat med en svart eyeliner längs övre fransraden som agerar som en “barriär” mellan ögat och skuggan.

Ansikte / Face

 • Shiseido natural finish cream concealer – 2 light medium
 • MAC PRO longwear foundation – NW20
 • MAC prep + prime transparent finishing powder
 • IDUN Minerals bronzer – midsommar
 • MAC mineralize blush – feeling flush

Ögon / Eyes

 • UDPP
 • MAC eyeshadow – expensive pink
 • MAC eyeshadow – firespot
 • MAC eyeshadow – orange
 • MAC mineralize skinfinish – lightscapade
 • MAC eyeshadow – concrete (for brows)
 • MAC fluidline – blacktrack
 • The Body Shop big & curvy mascara – black
 • H&M eyebrow fix

Läppar / Lips

 • IsaDora jelly kiss shine – peach parfait


12-06-02


12-06-02(1)


12-06-02(2)


12-06-02(4)


12-06-02(5)


12-06-02(6)Skuggornas placering: Expensive pink på det rörliga locket, Firespot i globlinjen, Orange i det yttre v:et och längs den nedre fransraden. Lightscapade som highlighter på brynbenet och i den inre ögonvrån.


12-06-02(3)In English: I love orange eyeshadow, and you can tone it down for a lighter summer makeup by applying the shadows more sheerly. The trick to not look like you’ve been up all night crying when wearing oranges, pinks or reds is to frame the eye with a black eyeliner along the upper lash line to act as a “barrier” between the eye and the shadow.

Shadow placement: Expensive pink on the lid, Firespot in the crease, Orange in the outer v and along the lower lash line. Lightscapade as highlighter on the brow bone and in the inner corner of the eye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

20 comments to Peach parfait

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>