OPI My boyfriend scales walls

Jag tycker det kan vara riktigt snyggt med s.k. “tippexnaglar”, det vill säga helvitt krämlack över hela nageln. My boyfriend scales walls släpptes med OPIs The amazing spider-man-kollektion och är vitt med en droppe grått i sig, vilket gör att det inte blir så där riktigt tok-kritvitt. Det påminner lite om färgen på lakritskritor (godiset alltså) och är riktigt behaglig att vila ögonen på.

Dock – ju ljusare lack, desto knepigare att få det jämnt och fint på naglarna, men jag tycker ändå att det gick hyfsat lätt med MBSW. Tre tunna lager behövdes för full täckning, och formulan var riktigt trevlig för att vara ett vitt lack. Vad som är lite trist med vita naglar är att manikyren inte håller sig snygg speciellt länge, börjar den chippa eller om naglarna blir smutsiga ser det riktigt tråkigt ut. Och så tröttnar jag snabbt och vill byta till  färg =P Jag använde Essie grow stronger som underlack och Seche vite som överlack.


my boyfriend scales walls


my boyfriend scales walls1


my boyfriend scales walls2


my boyfriend scales walls3In English: My boyfriend scales walls was released with the OPI The amazing spider-man collection and is a creme white with a drop of grey in it, which makes it a bit of a softer white. I like the look of white nails, it looks very clean and a bit edgy, but it tends not to stay pretty for more than a couple of days or so when the polish starts to chip. Plus, I grow tired of it and want to change it for something more colourful =P The formula was fine for being a white, I did three thin coats for full coverage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to OPI My boyfriend scales walls

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>