China Glaze Electric beat

Det kornblå krämlacket Electric Beat släpptes med China Glazes vårkollektion Electropop och är riktigt förtjusande på mina naglar. Inget extremt uppseendeväckande, men det känns ändå somrigt och fint, som en vacker blå ängsblomma. Dessutom är det oerhört smickrande mot min hudton! Dock är formulan lite seg och tjock och inte helt enkel att lacka med, men lackar man noggrant så är det inte några större problem. Två halvtjocka lager gav full täckning, jag använde Essie grow stronger som underlack och Seche vite som överlack.


electric beat


electric beat1


electric beat2


electric beat3In English: The cornflower blue creme polish Electric beat was released with the China Glaze spring collection Electropop and is quite gorgeous on my nails. Nothing extravagant, but still summer-ish and pretty, like a blue meadow flower. And it’s very flattering against my skintone! The formula was a bit thick and goopy though, but it’s fine if you’re polishing your nails carefully. I’m wearing two coats in the pictures.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to China Glaze Electric beat

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>