Pressvisning: Boots No7 Beautiful Skin

Imorse bjöd kultmärket Boots No7 in till pressfrukost i Brittiska ambassadörens residens för att prata om sin hudvård och framförallt om lanseringen av nya hudvårdslinjen Beautiful Skin. Det bjöds på en härlig och fräsch frukostbuffé i solen på ambassadörens balkong innan själva presentationen, som hölls av No7:s vetenskapliga rådgivare Dr Mike Bell, drog igång.


8
Inte helt dum utsikt från ambassadörens balkong!


9
Smarrig frulle, som intogs i sällskap av ambassadören himselfBoots N07 har funnits ända sedan 1935, och var tredje kvinna i Storbritannien använder någon produkt från No7 regelbundet. Konceptet hos märket går ut på att ha en förståelse för kvinnors hy, oavsett hudtyp och ålder, med produkter som utvecklas i eget laboratorie, lever upp till vad de lovar och som har testats noggrant i oberoende tester.


4
Dr Mike Bell pratar passionerat om hudvård och beskrev sig själv som en ” geek”Nya hudvårdslinjen Beautiful Skin är en tvåstegsserie med rengörings- och fuktprodukter för vardagsbruk, skräddarsydd efter de vanligaste hudtyperna: Normal/fet, Normal/torr och Torr/väldigt torr. Utöver de tre serierna består linjen även av produkter för alla hudtyper, indelade i kategorierna Daily Essentials, Regime Rescuers och Regime boosts. Produkterna utlovar frisk och strålande hy efter 14 dagars användning, är hypoallergeniska och dermatologiskt testade. Rengöringarna innehåller ett multivitamin- och mineralkomplex som ska ge huden frisk och strålade lyster, och alla dagkrämer innehåller dessutom SPF 15 med 5-stjärnigt UVA-skydd som skyddar mot ett brett spektrum av UVA-strålar.


5
Hela Beautiful skin-linjen


1
Beautiful skin för normal/torr hyDet pratades även en del om No7:s bästäljande produkt, mirakelserumet Protect & Perfect serum som tränger ner på huden och reparerar fibrillinet i läderhuden som ger huden dess elasticitet. Det lades även tyngd på vikten av att använda solskydd, året runt, för att skydda huden i ansiktet mot UVA-strålar som bryter ner bland annat fibrillinet och får den att åldras i förtid.


6
No7:s anti age-serier: Protect & Perfect (första ålderstecknen, ca 25-35 år), Protect & Perfect Intense (ca 35-45 år), Lift & Luminate (45-60 år) och Restore & Renew (60+)


7
“Mirakelserumet” Protect & Perfect Intense Serum


3
Väl värt att tänka på – UVA-strålar tränger även igenom fönster!Det var ett väldigt intressant, matigt och extremt trevligt event, och jag lärde mig en hel del om hudvård som jag inte visste sedan tidigare. Vi fick med oss en påse med produkter från Beautiful Skin-serien hem att testa, jag valde Normal/oily-serien och är riktigt nyfiken på produkterna! Beautiful Skin kommer att lanseras inom de närmaste tre månaderna hos Kicks, Åhléns, Boots och Eleven.se (där produkterna redan är på väg upp denna vecka). Vad har ni för erfarenheter av Boots No7 hudvård? 

In English: This morning, I went to a great event at the British ambassador’s residence in Stockholm to hear more about the new skincare system from Boots No7, Beautiful Skin. The product line is divided into three series for different skin types: Normal/oily, Normal/dry and Dry/Very dry, and promises  healthy and radiant skin just within 14 days. It also consists of products for all skin types, divided into the categories Daily Essentials, Regime rescuers and Regime boosters. It was a very interesting and nice event and I learned a lot about skincare that I didn’t know before! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

15 comments to Pressvisning: Boots No7 Beautiful Skin

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>