OPI Pink friday

Här kommer ett av OPI’s lack från samarbetet med Nicki Minaj, ljust pastellrosa krämlacket Pink friday.

Jag hade svårt att bestämma mig för om jag hatade eller älskade det här lacket direkt när jag hade lackat på det, men dagen efter bestämde jag mig för att det faktiskt var riktigt fint. Barbierosa och extremt flickigt till trots. Jag hittade ingen direkt dupe i min samling, de två närmaste är Rescue Beauty Lounge Pepto pink, som är mörkare och varmare, och OPI Sparrow me the drama, som är mörkare, dovare och kallare. Jag lackade tre tunna lager för full täckning, jag hade nog kommit undan med två om jag hade lackat lite noggrannare och aningen flödigare. Formulan var helt okej och absolut godkänd för att vara ett pastellack, varken tjockt eller trådigt eller lämnade kala fläckar på nageln. Jag använde Essie grow stronger som underlack och Essie good to go som överlack.


pink friday


pink friday1


pink friday2


pink friday3In English: Here’s one of the OPI polishes from the collaboration with Nicki Minaj, light pastel pink Pink friday. I had a hard time deciding if I loved or hated this polish, but I decided that it’s actually really pretty – although Barbie pink and very girly. I didn’t find an exact dupe in my stash, the two closest ones were RBL Pepto pink, darker and warmer, and OPI Sparrow me the drama, which is darker, less saturated and cooler. I did three thin coats for full coverage and the formula behaved well for being a pastel, not to thick and didn’t leave any bare patches.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to OPI Pink friday

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>