Bite of an apple

Jag är dunderförtjust i de tre korallprodukterna ur MAC-kollektionen Venomous Villains – rouget Bite of an apple, läppstiftet Toxic tale och läppglanset Strange potion. Samtliga drar lite mot det kalla hållet vilket gör att det inte skär sig mot min kalltonade hy, vilket jag kan ha problem med med vissa koraller, och dessutom gör att nyanserna blir väldigt bärbara så här under vinterhalvåret då man är lite blekare =)

Ansikte / Face

 • MAC prep + prime skin
 • MAC PRO longwear concealer – NW15
 • MAC PRO longwear foundation – NW20
 • MAC prep + prime transparent finishing powder
 • MAC sculpting powder – sculpt
 • MAC blush – bite of an apple

Ögon / Eyes

 • UDPP
 • MAC eyeshadow – concrete (for brows)
 • MAC eyeshadow – dazzlelight
 • MAC eyeshadow – all that glitters
 • MAC eyeshadow – mulled cider
 • MAC eyeshadow – embark
 • MAC chromaline – black black
 • MAC haute & naughty lash mascara
 • H&M eyebrow fix

Läppar / Lips

 • MAC lipstick – toxic tale (applied sheerly)
 • MAC lipglass – strange potion


Skuggornas placering: All that glitters på hela rörliga locket, Mulled cider i globlinjen. Embark i yttre globlinjen, yttre v:et samt längs undre fransraden. Dazzlelight som highlighter på brynbenet och i inre ögonvrån.

In English: I’m thrilled about the three coral products from the MAC collection Venomous Villains – Bite of an apple blush, Toxic tale lipstick and Strange potion lipglass. All three leans somewhat towards the cool specktra of coral, which makes it look flattering against my cool skintone, plus it makes the shades very wearable during the winter when the skin is a bit paler =)

Shadow placement: All that glitters on the lid, Mulled cider in the crease. Embark in the outer crease, outer v and along the lower lash line. Dazzlelight as a highlihgter on the brow bone and inner corner of the eye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>