A petite indulgence

Nu tänkte jag vara lite ofin och göra skamlös reklam för mig själv och något som inte är det minsta skönhetsrelaterat: min nya mat- och bakblogg med fokus framförallt på allt ätbart som inte innehåller vetemjöl. Bloggen heter A petite indulgence och är alldeles purfärsk, är ni intresserade så kika gärna in! Klicka på bilden nedan för att komma till bloggen =)


In English: Doing some shameless promotion for my new food and bake blog with a focus on everything you can eat that don’t contain wheat! The blog is called A petite indulgence, click the image above to visit. It’s written in Swedish though, but you can always use google translate if you’re curious =)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

22 comments to A petite indulgence

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>