IsaDora Blue hawaii Twist-up metallic eye pen

Med IsaDoras sommarkollektion släpps två Twist-up metallic eye pen, Blue hawaii och Paradise green. Jag har fått hem prov på den blå och har letat hela veckan efter den gröna pennan men har inte sett kollektionen uppe i någon av de butiker jag har haft tillgång till, planen var att köpa den så jag kunde swatcha även den för er. Men ibland blir det inte som man har tänkt sig, så här kommer en swatch och omdöme på blå pennan Blue hawaii =)


blue hawaiiTwist-up metallic eye pen är mjuka, skira uppskruvbara ögonpennor med skimmer/glitter. Varje penna har en inbyggd penvässare i ena änden för att man ska kunna vässa stiftet när man har skruvat upp det. Vi såg dessa pennor först i vårkollektionen Pearls of Passion där det handlade om pasteller, de pennor som släpps med sommarkollektionen är mer färgintensiva.


blue hawaii1


blue hawaii2


blue hawaii swatchDessvärre blev jag lite besviken på Blue hawaii, som ser så fin ut i själva pennan – men den är på tok för skir, och försöker man lägga på ett tjockare lager så drar liksom pennan med sig den underliggande färgen. Skirheten funkar när det handlar om pasteller, men när det kommer till så här starka färger vill jag ha kraftigare pigmentering. Pennan är mjuk, nästan lite oljig och glider lätt på huden, men är även lätt att gnugga bort, så vill man att den ska sitta så gäller det att fixera med ett puder eller en ögonskugga.

Twist-up metallic eye pen i Blue hawaii och Paradise green kostar 99 kr/st och ska finnas ute i butik nu.

In English: Blue hawaii is one of the two new shades of Twist-up metallic eye pen that is released with the summer collection Papagayo from IsaDora. It’s a soft, sheer twist-up style pen with shimmer/glitter in it. Unfortunately, this look so much better in pen form than it does on my skin – it’s way too sheer for being such a bright colour, and if you try to apply a thicker coat, the pen rubs away the bottom layer. It’s also quite easy to rub off since it’s so soft, so if you want to make sure that it stays put, it needs to be fixed with a powder or an eyeshadow.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to IsaDora Blue hawaii Twist-up metallic eye pen

  • Tycker själva pennan ser superfin ut så jag blev förvånad över att den är så skir! Nä, jag inhandlar nog en av läppennorna samt ett av glossen från denna kollektion istället =)

    • purity

      Samma här, blev lite besviken faktiskt, även fast jag visste att pastellpennorna från vårkollektionen var skira. Läpprodukterna är helt klart den här kollektionens vinnare =)

  • Linda T

    Jag köpte den gröna och visst den är också ganska skir men mycket snygg som eyeliner vid en lättare makeup. Köpte även läppglanset tropical pink. Jag fullständigt älskar den färgen. Får nog snart inhandla ett till i reserv då jag misstänker att den första tar slut innan midsommar. 🙂

  • VILL HA! Så fin och så smart!:)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>