Illamasqua Indulge Intense lipgloss

Söker du efter grymt pigmenterade och hållbara läppglans så är det Illamasquas Intense lipgloss du letar efter. Nyansen Indulge är en härligt, intensiv nästan-neonrosa som helt klart är uppseendeväckande!


illamasqua indulge intense lipgloss


illamasqua indulge intense lipgloss1Illamasquas läppglans kommer i ganska hårda, genomskinliga och stilrena klämtuber med snedställd applikatortipp under den svarta korken. Trots att tuben är ganska hård är det relativt enkelt att trycka ut lagom mängd gloss, däremot. De har en svag doft av kola som inte gör speciellt mycket väsen av sig.


indulgeIntense lipgloss är extremt högpigmenterade och ganska tjocka i konsistensen, men är inte ett dugg klistriga på läpparna utan känns mest mjuka och sköna på läpparna och sitter på plats på läpparna under många timmar. Intensiteten går att variera från skir till full färg, och Indulge är verkligen inte för den blyge. Är du ute efter ett mjukt, högpigmenterat och knalligt bubbelgumrosa läppglans är Indulge något för dig.

Illamasquas Intense lipgloss finns i 20 färger och kostar £13/st (ca 145 kr) hos Illamasqua.com

In English: If you’re looking for highly pigmented and long-lasting lipglosses, look no further than Illamasquas Intense lipglosses. The shade Indulge is a bright, almost-neon pink that’s really attention grabbing. The lipglosses comes in a long squeeze tube that’s easy to dispense product out of, despite the fact that the tube is quite stiff. It has a slant applicator tip, and the gloss smells faintly of fudge. The Intense lipglosses are very highly pigmented and pretty thick in consistency, but aren’t sticky on the lips but rather soft and pleasant and stay well on the lips for several hours. The intensity of the colour can be varied from sheer to full impact, and Indulge is not for the shy one. If you’re looking for a soft, bright, intense and highly pigmented pink lipgloss, you might want to check out Indulge.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to Illamasqua Indulge Intense lipgloss

 • Johanna S

  Jag fick en av dessa i min glossybox, dock i färgen temper. Dom är riktigt härliga att ha på sig, och färgen sitter jätte länge. Dock passar jag inte alls i den färgen jag fick, men funderar på att skaffa en annan. 🙂

 • Linda

  Så fint 🙂
  Är sugen på nåt av deras sheer gloss 🙂 sitter de lika bra tro?

 • Wow…så snyggt! Skulle du rekommendera detta före IsaDoras nya??

  • purity

   De går inte riktigt att jämföra, isadoras är skirare och liksom “tunnare”, detta är mer som en hybrid mellan läppstift och läppglans.

 • Veronica

  Vilken fin färg. Fick ett intense lipgloss i Glossyboxen. Jättefin färg och så. Men jag använder det inte då det är sjukt jävla klistrigt alltså. Ingen om de ska vara det eller om jag fick något konstigt exemplar.

 • Andrea

  Det här var super på dig!
  Mitt var rätt klistrigt, jag har nude-färgen Absorb…

 • Jag gillade faktiskt inte den, jag upplever att den lämnar en grusig känsla efter sig på läpparna… Sen tycker jag inte om själva applikatorn, tycker att det är svårt att applicera glosset på läpparna med den:/

  • purity

   Jag gör så att jag trycker ut rätt mycket och sen använder jag applikatorn för att smeta ut det på läpparna, samtidigt som jag gnider dom mot varandra. Det är ju rätt tjockt och segt, så tar en stund att få på plats, men sen sitter det =)

 • Pia

  Jag fick tag i ett sheer lipgloss i färgen enchant. Färgen stämmer inte överens med den på deras sida, den är mycket bättre och ser underbar ut på läpparna! Dock tycker jag att glosset är väldigt klistrigt och svårt att få jämt, och om sheer är svårt att få jämt vad är då intense? kan det vara enklare om man applicerar det med pensel?

  • purity

   Det är väldigt tjockt, men när man väl har fått det på plats på läpparna upplever jag det inte som klistrigt, det beror iof på hur mycket man tar. Jag brukar dutta på mitt på läppen och sen använda applikatorn för att sprida ut det på läpparna.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>