IsaDora Mandarine & Tropical pink Perfect lipliner

Tredje produkten i IsaDoras färgkoordinerade läpptrios i sommarekollektionen Papagayo är läppennorna Mandarine och Tropical Pink. Mandarine är korallröd, medan Tropical pink är starkt nästan-neonrosa.


papagayo perfect lipliner
Mandarine, Tropical pink


papagayo perfect lipliner1
Mandarine, Tropical pinkPerfect lipliner är vässbara pennor som är mjuka, sköna och behagliga på läpparna för att vara läppennor, och kan faktiskt bäras på egen hand om man så önskar. De kan även bäras på traditionellt vis, som bas under läppstift eller läppglans, och ger de färgkoordinerade nyanserna av läppstift och läppglans i kollektionen mer djup och färgintensitet.


papagayo perfect lipliner swatch
Mandarine, Tropical pink


mandarine


tropical pink liplinerPennorna sitter som berget på läpparna och är lättast att ta bort med hjälp av olja. Jag hade dock problem med att de inte riktigt ville fästa på områden där jag hade fnasig hud – så tänk på att peela och smörja läpparna ordentligt innan för bästa resultat.

Mandarine och Tropical pink Perfect lipliner finns ute i butik nu och kostar 69 kr/st.

In English: The third product in the IsaDora color coordinated lip trios in the summer collection Papagayo are the lip pencils Mandarine and Tropical pink. Mandarine is a coral red, wile Tropical pink is bright almost neon pink. The pencils are soft and nice to wear on the lips for being lip pencils, and can actually be worn on their own if you wish. They can also be worn traditionally, as a base under a lipstick or a lipgloss, and gives the colour coordinated lipsticks and lipglosses in this launch more depth and intensity. The pencils stay put really well and are easiest to remove using oil. I did have some issues with the pencils not adhering properly on parts on my lips where I had dry skin, though – so make sure to peel and moisturize your lips properly before applying for the best results.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to IsaDora Mandarine & Tropical pink Perfect lipliner

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>