IsaDora Flashy blue Precision mascara

Med IsaDoras Papagayo-kollektion följer även en Precision mascara i färgen Flashy blue, en klar kleinblå som helt klart lever upp till namnet “flashy”. Jag har recenserat själva mascaran mer utförligt här, i detta inlägg tänkte jag mest visa upp färgen på Flashy blue.


precision mascara flashy blue


precision mascara flashy blue1Av de blå mascaror jag har testat så är det denna som syns allra bäst på mina fransar. Jag har rätt mörka ögonfransar naturligt, vilket gör att de flesta blå mascaror i princip blir svarta på mig, men den här är det ordentligt med pigment i! Det blir inte riktigt intensivt som på Bella som har ljusa fransar, men jag är helt klart nöjd med den intensitet jag får och kan helt klart leva med att jag inte kommer helt överens med formulan.


isadora precision mascara flashy blue swatch
Ingen mascara (vänster), 2 lager Flashy blue Precision mascara (höger)Flashy blue Precision mascara kostar 139 kr för en tub på 7 ml och finns ute i butik nu.

In English: In the IsaDora Papagayo collection, there is also a Precision mascara in the colour Flashy blue, a bright klein blue that really lives up to the name “flashy”. I’ve reviewed the mascara more in detail here, in this entry I thought I’d show you the colour. Of the blue mascaras I’ve tried, this shows up best on my lashes that are quite dark naturally, which makes most coloured mascaras look black on me. But this has got decent pigmentation! It’s not as intense as on Bella who has got light lashes, but I’m pleased with the intensity I get and can live with the fact that I’m not 100% satisfied with the mascara formula.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

10 comments to IsaDora Flashy blue Precision mascara

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>