Zoya Ivanka

Sista lacket att testas från Zoyas sparkle-kollektion är det gröna Ivanka. I flaskan ser Ivanka och den turkosa systern Charla rätt lika ut, men när de kommer på nageln så ser man verkligen att det är två helt olika färger.

Ivanka är ett lätt kalltonat mediummörkt grönt lack fullspäckat med varmt grönt skimmer och mikroglitter. Färgen påminner mig om sedlarna i Joakim von Ankas pengabinge! Jag upplever att Ivanka är det glittrigaste och frostigaste av de tre sparkle-lack jag har testat, och lacket liknar inget annat som jag har i min samling. Gillar du gröna lack är Ivanka ett måste! Tre lager krävdes för full täckning, något som inte stör mig nämnvärt mycket eftersom formulan är fantastisk, lacket flyter ut fint över nageln och det torkar snabbt. Jag toppade med ett lager snabbtorkande överlack, Nubar Diamont.

In English: The last polish to be tried on from the Zoya sparkle collection is green Ivanka. In the bottle, Ivanka and her turquoise sister Charla look pretty similar, but once on the nail, you can see that there’s a huge difference in colour.

Ivanka is a slightly cool toned medium green polish chock full of warm green shimmer and micro glitter. The shade reminds me of the dollar bills in Scrooge McDuck’s money bin! In my opinion, Ivanka is the most glittery and frosty of the three sparkle polishes I’ve tried, and the polish doesn’t look like anything else that I have in my collection. If you like green polishes, Ivanka is a must-have! I needed three coats for full coverage, which doesn’t bother me that much since the formula is fantastic, the polish flows onto the nail nicely and it dries quickly. I topped it with a coat of fast dry top coat, Nubar Diamont.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>