Yves Rocher Smoothies

I juni lanserar Yves Rocher dessa läckra duschkrämer med smoothiekänsla – första gången jag såg dom trodde jag ärligt talat att de var till för att dricka! Duschkrämerna kommer i dofterna Ananas & Kokos och Mango & Passionsfrukt i en plastflaska med skruvkork.


yves rocher smoothieDoften i Ananas & Kokosnöt är baserad på kokosnötens milda, exotiska smak och läckert saftig ananas och doftar som en riktig tropisk dröm – jag drömmer mig bort till blå hav, vita stränder och ljumma vindar  när jag känner den här doften. Formulan är biologiskt nedbrytbar och innehåller bland annat kokosmjölk, extrakt av ananas, trollhasselvatten och vegetabiliskt glycerin.


yves rocher pineapple coconut smoothieMango & Passionsfrukt är en riktig tropisk fruktbomb, med solmogen mango och sötsyrlig passionsfrukt. Den innehåller bland annat mangoolja, passionsfruktsolja, trollhasselvatten och vegetabilskt glycerin och är även den biologiskt nedbrytbar.


yves rocher mango passionfruit smoothieBåda duschkrämerna är härligt fylliga, ger ett rikt lödder på huden och doftar helt underbart – min favorit är ananas & kokos! Det enda jag inte gillar med dom är att dom kommer i flaska med skruvkork, det hade varit betydligt behändigare med snäpplock, men jag antar att skruvlocken tillför sin del till “smoothiekänslan”. Båda dofterna är limited edition, kostar 69 kr för 400 ml och finns i butik från och med juni 2012.

In English: This summer, Yves Rocher launches two shower creams inspired by smoothies – Pineapple & Coconut and Mango & Passion fruit. Pineapple & Coconut really smells like a tropical dream, and Mango & Passion fruit is a real tropical fruit coctail. Both are rich and gives a thick foam and are really nice shower companions! The only thing I don’t like is the screw top cork, but I guess that it adds it own part to the smoothie feeling. Both are limited edition and are available from june 2012.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

22 comments to Yves Rocher Smoothies

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>