Å Body care mild tvål

Hur fin är inte den här handtvålen från Åhléns egna märke Å body care på hyllan ovanför mitt handfat? Mild tvål är en av fyra populära produkter ur Å Body cares sortiment som har fått en limited edition skrud med blommor och fjärilar inför sommaren 2012.


å care mild tvål1Handtvålen är mjuk med ett härligt lödder och får huden att kännas mjuk och smidig utan att torka ut. Dessutom doftar den härligt av passionsfrukt och mango, som håller sig kvar på händerna även efter tvätt. Sommar både på insidan och utsidan! En pumpflaska på 250 ml blir din för ynka 29 kr och finns ute i butik nu.

In English: Love this passion fruit and mango hand soap from Å body care in a limited edition summer packaging with flowers and butterflies – summer in a bottle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to Å Body care mild tvål

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>