MAC Rebel, Russian red, Impassioned & Spice lipstick

Okej peeps, jag lovade ju er swatches på de läppstift jag hade här hemma ur MACs Fashion sets-kollektion som släpps den 8 maj, så here goes! Alla 4 ingår i det permanenta sortimentet. Russian red är matt, Rebel och Spice är i satin-formulan, och Impassioned i amplified-formulan.


fashion sets


russian red


rebel


Impassioned


spiceRussian red var faktiskt det allra första MAC-stiftet jag köpte och är fortfarande ett av mina favoriter bland mina röda stift. En matt, lite nedtonad röd färg som varken drar åt gult eller blått som passar de allra flesta. Rebel är en härlig djup bärton som drar lite mot lila och är minst lika fin att bara dutta på läpparna som ett stain – det är väldigt pigmenterat! Impassioned är ett härligt rosa stift som är väldigt svårt att fånga på bild, eftersom det nästan drar lite åt neonhållet. Älskar det massor. Spice är inte riktigt min kopp te, det är lite för varmt för att det ska se bra ihop med min hudton. Är du lite mörkare i huden än vad jag är och har varma undertoner, som Temptalia, så tror jag däremot att det kan vara riktigt fint!

MACs läppstift kostar 190 kr/st, dessa fyra är permanenta i sortimentet men lyfts fram i och med Fashion sets-kollektionen som släpps i butik den 8 maj.

In English: Here are swatches of four of the lipsticks that are re-launched with the MAC Fashion sets collection that is released in May. Russian red was my first MAC lipstick and I still love it, it’s a gorgeous natural red that suits everyone. Rebel is a deep berry with purple hues, very pigmented and can also be worn as a stain. Impassioned is almost-neon, very bright and very fun! Spice is a tad too warm against my skintone, if you have warm undertones and a bit deeper skintone, I bet it will look just as gorgeous as on Temptalia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

21 comments to MAC Rebel, Russian red, Impassioned & Spice lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>