Birch buds

Färggranna makeuper är nog de jag får allra mest komplimanger för ute i verkliga livet. Den här bar jag på The Body Shops butiksöppning för ett par veckor sedan och mina ögon fick massvis med uppmärksamhet. Mer färg åt folket!

Ansikte / Face

 • L’oréal lumi magique concealer – light
 • Sheer cover mineral foundation – bisque
 • Lumene arctic sun bronzer – golden sun

Ögon / Eyes

 • UDPP
 • Lumene long-wear crystal eyeshadow – birch buds
 • MAC eyeshadow – sassy grass
 • Urban Decay eyeshadow – vanilla
 • MAC eyeshadow – concrete (for brows)
 • MAC fluidline – blacktrack
 • Estée Lauder Sumptuous two tone eye-opening mascara
 • H&M eyebrow fix

Läppar / Lips

 • MAC lipstick – patisserie


12-04-25


12-04-25(1)


12-04-25(2)


12-04-25(4)


12-05-25(5)


12-04-25(6)Skuggornas placering: Birch buds på hela det rörliga locket och längs nedre fransraden, Sassy grass i globlinjen och längs nedre fransraden. Vanilla som highlighter på brynbenet och i den inre ögonvrån.


12-04-25(3)In English: I always get tons of compliments in real life when I wear colourful makeup. I wore this to The Body Shop’s store opening a couple of weeks ago and my eyes got lot of attention. More colour to the people!

Shadow placement: Birch buds on the lid and along the lower lash line, Sassy grass in the crease and along the lower lash line. Vanilla as highlighter on the brow bone and in the inner corner of the eye. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

19 comments to Birch buds

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>