Lush Rose jam

Har ni sett teaserfilmen från Lush om deras hemliga produkt, exklusiv för europeiska länder? Jag fick hem produkten för test för ett par dagar sedan och äntligen får jag avslöja vad som döljer sig i flaskan – Rose jam shower gel.
Ni som har testat nyheten Ro’s argan body conditioner kommer känna igen doften i Rose jam, med citron, vanilj och ros. Den doftar liksom lite fruktigt, men ändå syrligt och blommigt på något sätt, väldigt härlig och uppfriskande. Den innehåller även den svalkande örten cypress, saft från gojibär som är rika på antioxidanter, och arganolja som är återfuktande med vitamin E och viktiga fettsyror. Den är dryg med ett härligt fluffigt lödder och känns återfuktande och mjuk mot huden – en ny favorit i duschen!
Duschgelen släpps exklusivt online på Lush.se, är limited edition och kommer att finnas tillgänglig att köpa från och med den 2 maj klockan 23.59 och under 4 veckors tid framåt. En flaska på 250 g kostar 179 kr.


In English: On may 2nd at 23.59 CET, Lush Sweden is launching a new shower gel that is online exclusive and available for 4 weeks only – Rose jam. It smells the same as Ro’s argan body conditioner – a mix of rose, lemon and vanilla, which makes up a fruity, sweet and flowery scent at the same time. It also contains soothing cypress, juice from goji berries and argan oil. A little goes a very long way, and the lather feels rich, smooth and moisturizing. A new favourite shower buddy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Lush Rose jam

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>