Bloggkväll med Essie och Daisy Beauty

Igår kväll samlades ett femtontal härliga bloggtjejer på salongen Naglar på Fridas i Stockholm för att dricka vin, ha det trevligt och kika på sommarens lacknyheter från Essie. Bakom eventet stod skönhetssiten och tidningen Daisy Beauty, och som vanligt var stämningen på topp!


11


2


10
Kicki bjöd på kex med “dipptorn” på philadelphia, sweet chili och färsk koriander. Supergott!Therése och Maria från L’oréal/Essie var på plats för att ge oss en exklusiv tjuvtitt på sommarens två kollektioner, som jag tyvärr inte får visa för er riktigt än – jag kommer berätta mer om sommarkollektionen i slutet av nästa vecka, och den andra kollektionen måste jag tyvärr suga på till midsommar. Sjukt fina lack dock, väl värda att längta lite efter och jag tror ni kommer gilla dom precis lika mycket som jag gör! Kollektionerna kommer ut i butik vecka 21 respektive 27.


8


5


3


4
Jag vill också ha en lackpyramid!Duktiga Frida och hennes två kollegor Jeanette och Ida gav alla på plats som ville en manikyr med något av sommarlacken, jag valde det supertjusiga gröna ur sommarkollektionen som jag blev stormförtjust i, väldigt smickrande mot min hudton och väldigt somrigt.


7
Teaser på det gröna lacket ur sommarkollektionen


1
Kickis superfina örhänge, handgjort av Karin


6
Barack höll ställningarna och charmade alla tjejerTusen tack till Essie, Daisy Beauty och alla härliga bloggtjejer för en jättetrevlig kväll med fina lack och underbart sällskap!

In English: Yesterday, beauty magazine and website Daisy Beauty arranged a sneak peek of the Essie summer collections for a handful of bloggers in Stockholm. Unfortunately, I can’t tell you more about the collections right now than there will be one larger summer collection with 6 polishes and a smaller summer collection later on. I’ll tell you more about the summer collection next week, and I’ll keep you updated on the other collection as soon as I’m allowed to (about mid-june). We got manicures as well, I chose the green from the summer collection which is gorgeous – see the sneak peek above!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

18 comments to Bloggkväll med Essie och Daisy Beauty

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>