Månadens produkt – April 2012

mp april12Aprilvädret har varit ett typiskt aprilväder, med en decimeter blötsnö ena dagen och solsken och 15 grader varmt den andra, men det märks att våren äntligen är på ingång och jag har i princip applicerat bronzer för att ge kinderna lite extra liv varje dag den här månaden, och det lär jag nog göra fram tills solen går och gömmer sig någon gång i oktober så där.

En bronzer jag har sträckt mig efter lite mer än andra är Diors nya bronzingpuder, Diorskin nude tan sun powder i färgen Amber. Det ger en vacker, solkysst och naturlig look med glow utan att vara glittrigt eller för orange, och det smälter ihop med huden så fint att man knappt kan ana att det är ett puder. Månadens produkt april 2012!


månadens produkt aprilHar ni någon speciell favoritprodukt den här månaden? Är det en ny produkt eller en återfunnen eller återkommande favorit?


In English: Spring is finally on its way, and I’m finding myself using bronzer basically every day now to brighten up my cheeks. One bronzer that I have reached for a bit more than others is Dior’s new bronzing powder, Diorskin nude tan sun powder in Amber. It gives a beautiful, glowy but yet natural look, and it blends so nicely into the skin that it’s hard to believe that it’s a powder. Have you found a favourite product this month?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to Månadens produkt – April 2012

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>