Butiksmingel med The Body Shop

Ikväll bjöd The Body Shop in till butiksmingel i sin nyrenoverade flaggskeppsbutik på Drottninggatan i Stockholm för att introducera sitt nya butikskoncept, Pulse, och skönhetsidealet Beauty with heart. På plats var även The Body Shops nya ambassadör, modellen, skådespelerskan och aktivisten Lily Cole.


13


12


11
Bästsäljande community fair trade-produkter


10


9
De första 100 kunderna i butiken på Drottninggatan får ett mini body butter


3Det bjöds på bubbel och plockmat i myllret i den proppfulla butiken, och på plats var även underbara Idol-vinnaren Amanda Fondell som stod för underhållningen. Pulse-konceptet bjuder på inspiration, framhävning av populära, bästsäljande produkter och kampanjer, och möjlighet att lära sig mer om ursprunget och ingredienserna hos just den produkt som du är nyfiken på att köpa. Det nya skönhetsidealet Beauty with heart fokuserar på att inte bara se bra ut, utan även må bra på insidan och göra något bra genom att använda produkter som verkar för rättvis handel, men också ge kunderna självförtroendet att våga vara sig själva med attityd och entusiasm – Look good, feel good och do good, vilket personifieras av ambassadören Lily Cole.


6
Långa, vackra Lily Cole


4
Duktiga Amanda Fondell


5
Sommarens tre dofter, finns även som EdT


1
Body Butter har fått en ny kostym, här ser ni bästsäljaren MoringaI och med det nya ambassadörsskapet så lanseras även makeupserien Cruelty Free, utvecklad av Lily Cole. Den influgne internationelle makeupartisten Chase Aston demonstrerade några av produkterna på sin modell för en naturlig, lätt och fräsch look. I serien ingår tre nyanser av minigloss (75 kr), en shimmer cubes-palett (295 kr), pearl radiance primer (225 kr), skimmerpärlorna Puff-on radiance (295 kr), stainet lip & cheek dome i två färger (185 kr) och en lila flytande eyeliner (125 kr). Alla produkter är limited edition, är självklart inte testade på djur och finns ute i butik från och med den 7 juni.


2


7
Cruelty free-kollektionen (på bilden saknas puff-on radiance)


8
En närmare titt på Shimmer cubes-palettenJag är riktigt förtjust i det nya butikskonceptet, det känns fräscht, ljust, inspirerande, inbjudande och framförallt är det lätt att hitta vad man letar efter. Är även väldigt förtjust i Cruelty Free-serien, framförallt föll jag för Lip & cheek dome och den nya shimmer cubes-paletten. Vad tycker ni om The Body Shops nya butikskoncept? Är det något från Cruelty Free-kollektionen som lockar er?

In English: Tonight I attended a mingle event at The Body Shop’s flagship store in Stockholm, where the new store concept Pulse was launched and the new ambassador Lily Cole was introduced. Make up artist Chase Aston demonstrated products from Lily Cole’s upcoming makeup collection, Cruelty Free, that will be available in stores from june. I’m really fond of the new store concept, it’s light, inspirational and it’s very easy to find what you’re looking for. I also love the Cruelty Free collection, especially the Lip & cheek dome and the new shimmer cubes palette!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

11 comments to Butiksmingel med The Body Shop

 • Mia

  Ja absolut shimmer cubes-paletten! 🙂 Den ser väldigt fin ut 🙂

 • Coolt att Lily Cole var på plats! Hon är en av de vackraste kvinnorna i världen, enligt mig.

 • AnnaB

  Fint med nya förpackningar 🙂 fast man märker att TBS satsat mer och mer på sminket sen Loreal började leka runt där. Dock så förstår jag inte riktigt varför de döper det till Cruelty free-kollektionen, mot djurförsök har väl TBS varit länge, när jag började handla där för nästan 10 år sen var det just för att de var mot djurförsök och produkterna inte innehöll andra animaliska produkter än bivax.

  (Var och luktade på Love Etc sun kissed då jag har den vanliga parfymen hemma, men tyckte doften var för skarp för en lotion :()

  • Erica

   Jag skulle tro att de försöker pusha lite för att de är cruelty free nu när det är ett så hett ämne, med långa namnlistor som florerar i skönhetsvärlden. De flesta vet nog nuförtiden att Body shop inte längre är cruelty free (alltså pengarna går till djurtester iom att de ägs av Loreal) och därför kanske de vill påpeka att produkter märkta med Body shop loggan inte testas på djur.
   Verkligheten fungerar lite annorlunda tyvärr eftersom en logga bara är en logga och en plånbok är en plånbok.

   • purity

    Ja det kan nog kanske vara så som du säger. Intressant ämne!

   • AnnaB

    Blir lite misstänksam & lissen i ögat, WTB ett kroppsvårdsmärke som är fairtrade & inte testar på djur… helst ska jag ha råd att köpa saker också. Kanske finns, jag har ärligt talat inte orkat leta så noga :$

    • purity

     The Body Shops produkter är inte testade på djur. Däremot så finns det vissa märken inom L’oréalkoncernen, som äger TBS, som tyvärr inte är helt djurtestfria.

     • AnnaB

      Jo, jag vet. Och det är just att en mängd av pengarna ändå går till djurtestande som stör mig. För annars gillar jag TSB.

  • purity

   Ja det är ju en intressant synpunkt. Kanske vill de lyfta fram att deras smink är cruelty free med jämna mellanrum? Jag får ta och fråga deras presskontakter nästa gång vi ses!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>