Glossybox – Marsboxen 2012

Mars månads Glossybox har temat “Back to nature” och innehåller produkter med naturliga ingredienser och i naturens färger. I min låda låg dessa produkter:


glossybox marsEn provflaska på 30 ml av John Masters organics Blood orange & vanilla body wash (fullsizepris 275 kr/237 ml), en provburk av Burt’s Bees Lemon butter cuticle creme på 8.5 gram (fullsizepris 79 kr/17 gram), en fullsizetub av Oriflame ecobeauty Smoothing eye cream (värde 210 kr/15 ml), en Lakshmi Eye kajal (värde 229 kr) och en 25 ml provtub på Mádara Ecocosmetics Moisturizing lotion (fullsizepris 149 kr/150 ml). Även en påse ekologiskt godis, två broschyrer från Oriflame samt en rabattcheck på 10% hos Lakshmi låg i lådan.

Jag är, som ni kanske vet, inte tokinne på ekologisk hudvård, men jag tar mig gärna an naturvänliga produkter för att se vad dom går för. Nagelbandscremen och Lakshmi-kajalen känns mest spännande i den här lådan!  En Glossybox kostar 139 kr/månad inklusive frakt, och en ny box kommer automatiskt varje månad om du inte säger upp prenumerationen som inte har någon bindningstid. Ni som har fått hem marsboxen, vad fanns i era? Är ni nöjda med innehållet?

In English: This month’s Glossy box had the theme “back to nature” and mine contained a 30 ml sample bottle of John Masters organics Blood orange & vanilla body wash, a 8.5 gram sample jar of Burt’s Bees Lemon butter cuticle creme, a fullsize tube of Oriflame ecobeauty Smoothing eye cream, a Lakshmi Eye kajal and a 25 ml sample bottle of Mádara Ecocosmetics Moisturizing lotion.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

30 comments to Glossybox – Marsboxen 2012

 • Åh, jag vill så gärna ha månadens glossybox! Men det går förståss inte att köpa marsboxen nu i efterhand.. 🙁

 • Jag fick också hem glossyboxen för några dagar sedan, min innehöll också ögonkrämen från oriflame plus ett nagellack från L´orèal, en duschkräm och kroppskräm från Madara och en hårprodukt från Disp. Jag gillade tyvärr inte produkterna alls.. Ögonkrämen var dock ok. Nagellacket var grönt (en färg jag aldrig använder), hårprodukten var för frissigt hår vilket jag inte har och de två produkterna från Madara luktade verkligen äckligt. Inte neutralt utan verkligen urk, mossa och rutten kompost ungefär.. Annars älskar jag glossybox, hoppas på mer lyx i nästa box bara 🙂

  • purity

   Vad trist att du inte blev nöjd. En del ekologiska produkter luktar lite skumt, speciellt om de inte innehåller någon parfym.

 • Martine

  Fick hem min Glossybox i fredags – min innehåll också Oriflame ecobeauty Smoothing eye cream och Mádara Ecocosmetics Moisturizing lotion i provtub, fick jag även Mádara Ecocosmetics Toning Shower Soap i provtub.
  De två sista produkterna jag fick var Disp Style Cream och ett nagellack från L’Oréal. Än så länge har jag prövat produkterna från Mádara och ögonkrämen från Oriflame. Gillade mest ögonkrämen, kommer använda den dagligen nu 🙂 Vet inte vad jag tyckte om hudkrämen, den lucktar typ jord… Men förutom luckten var de båda rätt bra produkter, men jag är glad att jag inte fick dem i fullsize, hade nog inte använt upp dem då.
  Jag hade väldigt gärna velat få Burt’s Bees Lemon butter cuticle creme i min glossybox, men men 🙂

 • bella

  Jag fick Oriflames ögonkräm som jag faktiskt tycker verkar riktigt bra 🙂 Sedan ett läppbalsam från Gorilla & friends som luktar gott men inte kanske gör jättemycket för torra läppar, men som är väldigt gulligt! Fick också madaras duschgel men har inte hunnit testa än. En alkogel också som jag brukar använda, så det är bra! Och sen Korres Fig Body Butter i fullsize som är kanon, har haft i en annan doft innan, men Fig är rätt trevlig och unisex i doften plus att det är en väldigt bra lotion 🙂 Så jag är väldigt nöjd!

 • Pia

  Jag fick en alcogel och ett serum istället för Lakshmi och John Masters, sådär halvnöjd med innehållet.

 • Jeg skulle virkelig ønske vi kunne bestille Glossybox i Norge også, men neida.. 🙁 Syns Glossybox ser kjempemorsomt ut, selv om inneholdet ikke alltid er like bra og spennende. Hadde ikke sagt nei takk til boksen du fikk, Sanna. 🙂

 • Här är min marsbox: http://omygloss.blogg.se/2012/march/glossybox-mars.html

  Inte helt nöjd faktiskt. Alldeles för lite smink!

 • Jag fick en Maria Nila (full size) hårolja, ett nagellack från L’oréal Paris, Duschtvål och Hudlotion från Mádara och en fantastisk handkräm från L’occitane. Fruktansvärt nöjd är jag med innehållet, handkrämen och håroljan såväl som nagellacket är saker som jag kommer att köpa igen! 🙂

 • Jag fick också Maria Nilas hårolja i full size, ett underbart grönt nagellack från L’oréal Paris (väldigt passande då jag dagen innan sprang runt i affärerna och letade efter precis ett sådant), duschtvål och hudlotion från Mádara som luktade väldigt gott men som jag blev väldigt missnöjd med och så den helt fantastiska handkrämen från L’occitane som luktar underbart! Så, ja jag håller med Lina att det jag kommer vilja köpa igen är eventuellt håroljan då det faktiskt finns billigare varianter som är minst lika bra (för mig), nagellack från Loeréals kollektion och handkrämen 🙂

 • Ellika

  Jag fick samma innehåll som Lina, med skillnaden att färgen på mitt loreal-lack var beige countess som jag tycker är riktigt tråkigt. Ser att några fårr grönt och är missnöjda, någon som vill byta kanske? Jag har lackat med mitt lack en gång.

  Jag får lite för mig att de med stora bloggar får mer värdefullt innehåll i sina boxar, men förhoppningsvis är det bara som jag inbillar mig. Jag ska iaf ha en till och se hur jag känner då.

 • Jag fick Swedish Theraphy Oil från Maria Nila (full storlek], nagelack från L’oreal, Shea Hand Creme från L’Occitane, Toning Shower Soap och Moisturizing Lotion från Mádara.

  Jag är mest nöjd med håroljan från Maria Nila, den har en bra förpackning och luktar gott.
  Sämst var shower soapen och body lotionen från Mádara, ingen av dom luktade speciellt gott eller hade en tilltalande konsistens.

 • Sofie

  Jag är INTE nöjd alls:( inget smink alls och inte lika fina grejer som ni ovan tyvärr. Ger det en månad till så får vi se sen. Men inget glossy alls över min mars-box tyvärr!

 • Åh jag ville så gärna ha kajalen! Funkar den fint?
  Jag fick handkräm från L’Occitane, Maria Nila hårolja, ett Color Riche le Vernis i en beige färg och en duschtvål + hudkrämen från Mádara. Helt okej, måste jag säga, handkrämen är helt underbar! Vad tycker du om Mádara-krämen? Visst luktar den sugar snaps? 😉

  • purity

   Har inte hunnit testa mitt innehåll än, håller på och flyttar den här veckan så skönhetsprodukterna får ligga lite på is tills alls har kommit i ordning =)

 • Ida

  Jag fick ett fult rosa nagellack från Loreal, Madara duschtvål och hudkräm, hårprodukt från disp som inte passar mitt hår överhuvudtaget och ögoncremen från oriflame. Är inte nöjd med något förutom ögoncremen då jag älskar oriflames hudvård.

 • Jag gillar ekologiska produkter, jag känner mig “duktig” då XD Jag får tyvärr inte marsboxen, får min april box i slutet av april:/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>