MAC Florida cremeblend blush

För ett år sedan ersatte MAC sin creme blush-formula med den nya och uppdaterade cremeblend blush-formulan, som vi såg första gången i limited edition-form med kollektionen In Lillyland, som släpptes i början av 2010. Med årets vårkollektion Shop MAC, Cook MAC gör två av limited edition-nyanserna som släpptes med In Lillyland comeback, tillsammans med en helt ny nyans. En av de repromotade nyanserna heter Florida och är en kraftfull fuchsiarosa.


florida


florida1


florida2Jag gillar cremeblend blushes, de går på krämigt men utan att kännas oljiga och torkar ner till en torr yta, de blir inte helt matta utan har en lite “dewy” finish – inget skimmer, men ändå inte helt matt. De sitter bra på kinderna, är lätta att applicera och tona (jag använder MAC #188 eller fingrarna) och går att bygga i lager och tunna ut, beroende på vilken intensitet man önskar.


florida3


florida swatch
Full färgintensitetFlorida är grymt färgstarkt, men går även att applicera tunt och skirt genom att tona med fingrarna eller att använda sig av en skunkborste. En jättefin klarrosa nyans som även går att använda på läpparna om man så önskar – produkter med flera användningsområden gillar vi!


12-02-23(5)
Florida lätt applicerat med skunkborste på kinderna


floridaFlorida kostar 215 kr och släpps med Shop MAC, Cook MAC-kollektionen den 8 mars.

In English: There are three limited edition cremeblend blush shades launched with the Shop MAC, Cook MAC collection. One of them is Florida, a bright fuchsia, that is a repromote from the In Lillyland collection that was released in early 2010. I like cremeblend blushes, they are creamy to apply without being greasy and dries down into a dry finish, they are not entirely matte but have more of a dewy finish. They stay well on the skin, are easy to apply and blend (I use MAC #188 or my fingers) and can both be blended and built in layers. Florida is insanely pigmented, but it’s also easy to apply it more sheerly by blending with your fingers or using a stippling brush. A great bright pink that can also be used on the lips – gotta love multi use products!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

20 comments to MAC Florida cremeblend blush

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>