Essie Navigate her

Stjärnlacket som lyfts fram i promobilderna för Essies vårkollektion Tour de finance är inte helt oväntat det dammigt marsipangröna cremelacket Navigate her. Marsinpangrönt i olika tappningar verkar vara det nya mintgröna våren 2012, vi ser liknande nyanser hos bland annat IsaDora, Lancôme och Dior.

Navigate her har ganska starka gula undertoner, men är ändå dammigt och nedtonat – mycket mer subtilt än IsaDoras Marzipan. Färgen är otroligt smickrande mot min hudton och det här känns som en riktigt vårig, bärbar nyans av grönt som ger en riktig färgklick till naglarna utan att för dens skull vara överväldigande. En grön nyans värdig Essie, helt enkelt, som är kända för sina diskreta, lättburna och klassiska nyanser. Tre tunna lager räckte för full täckning, det blev lite strimmigt på första lagret men jämnades ut fint på det andra, hade jag lackat lite flödigare hade jag kommit undan med två lager. Jag använde Essie nourish me som underlack och Essie good to go som överlack.


navigate her


navigate her1


navigate her2


navigate her3In English: The star polish that gets the most attention from the spring collection Tour de finance is the dusty marzipan green creme Navigate her. It has got pretty strong yellow undertones, but is still dusty and toned down, much more subtle than IsaDora Marzipan. The colour is really flattering against my skintone and it’s very wearable for being a green and perfect for spring. Id did three thin coats.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

7 comments to Essie Navigate her

 • Lina

  Är du säker på att kollektionen heter Tour de finace? Jag tror den heter navigate her. Om du går in på kicks och kollar på essie-stället står det ju liksom: “Spring collection navigate her” Om du googlar “essie tour de finace” får du typ 400 000 träffar medan om du googlar “essie navigate her” får man 1.3 milj träffar. Och sen står det ju överallt: Essie Spring Collection Navigate her.

  Om man kollar på essie.com och andra utländska bloggar/sidor står det ju att den heter navigate her. http://www.scrangie.com/2012/01/essie-navigate-her-collection-spring.html (exempel)

  Har sett att många svenska skönhetsbloggar kallar den tour de finace, kan det vara så att ni har fått fel info i pressutskicken? eller vad tror du 🙂

  • purity

   Tour de Finance är den information jag har fått från L’oréal Sverige att kollektionen heter. Essie brukar vara lite luddiga med sina kollektionsnamn, ofta står det ett namn på promobilden där det namnet är samma som “stjärnlacket” som visas upp i ett kreativt stilleben, medan det står i informationen att kollektionen heter något annat. Vet att många internationella bloggare har skrivit att kollektionen heter Navigate her, men jag går efter den pressinfo jag har fått från L’oréal framför information som kommer från andra bloggar då jag litar på att företagets officiella PR-info är korrekt. Sen är det inte omöjligt att kollektionens namn är olika i olika delar av världen.

 • Lina

  Jaha – är det så det ligger till! Tack så mycket för svar 😉 Uppskattas. Ha en fortsatt trevlig dag!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>