China Glaze Aquadelic

Har nog fått dille på turkos den här våren, det är så himla fint och uppiggande på naglarna! Den här turkosa karamellen kommer från China Glazes vårkollektion Electropop och heter Aquadelic.

Aquadelic är ett klart, pastelligt turkost lack. Det är klarare i färgen och grönare än den permanenta kultklassikern For Audrey (som jag märkte nu att jag aldrig har visat upp för sig själv här på bloggen, skandal!), egentligen räcker det väl att äga ett av dom men dom är inte dupes, jag funderade länge och väl om jag skulle skippa Aquadelic men kom fram till att jag gillar turkost så pass mycket att det känns helt värt att äga båda två. Lacket var lite i tjockaste laget, precis som China Glazes pasteller brukar vara, men jag hade inga större problem att lacka med det när jag väl var medveten om konsistensen. Två lager räckte för full täckning, jag använde Essie nourish me som underlack och Essie good to go som överlack.


aquadelic


aquadelic1


aquadelic2


aquadelic3In English: Love turquoise polishes. Aquadelic from China Glaze’s spring collection Electropop is a clear, pastel turquoise – similar to China Glaze For Audrey, but not a dupe – For Audrey is dustier and less green. I was considering skipping this because I already own For Audrey (but haven’t showed it here on the blog for some reason, scandal!) but I came to the conclusion that I love turquoise polishes so much that I needed both. The formula was a bit thick like China Glaze pastels usually are, but I had no real issues with it. I did two coats.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to China Glaze Aquadelic

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>