China Glaze Sunshine pop

Först ut att testas ur China Glazes vårkollektion Electropop är det gula skimmerlacket Sunshine pop. De flesta andra gula lack jag äger är i cremeformula, så därför var jag himla nyfiken på hur detta skulle bli på nageln.

Sunshine pop är ett klart, citrongult lack med ett diskret finmalet frostskimmer. Precis som med de flesta andra gula lack är det lite knepigt att lacka med – det är ganska tjockt, lite svårt att få jämnt och kräver en hel del lager, jag lackade tre. Jag blev inte riktigt lika förtjust i Sunshine pop som jag trodde att jag skulle bli, i ärlighetens namn tycker jag att gult gör sig bäst i cremelackform, och det är inte riktigt smickrande mot min hudton men det kanske ser bättre ut när händerna har fått lite färg… Jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.


sunshine pop


sunshine pop1


sunshine pop2


sunshine pop3In English: The first polish to try from the China Glaze Electropop collection is yellow shimmer Sunshine pop. Just as many other yellow polishes, it’s a bit hard to work with – thick, not that easy to apply evenly and need quite a few coats to get even, I did three. I’m not as fond of it as I thought I would be, to be honest I find yellow polishes prettier when they are cremes and it’s not that flattering against my skintone as I imagined it, but that might change when my hands get a bit of sun on them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

14 comments to China Glaze Sunshine pop

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>