Zoya Mimi

Jag har så himla många otestade nagellack hemma nu eftersom jag inte har fått bära nagellack på mitt sommarjobb, så jag lackar mig fortfarande igenom sommarlacken fastän det nästan är höst. Dagens val föll på det underbart vackra Mimi från Zoyas sparkle-kollektion som släpptes i början av sommaren.

Mimi är ett mellanmörkt lila lack med blå undertoner som är fullspäckat med små, små glitter-och skimmerpartiklar i lila och rosa. Som vanligt med Zoyas lack är det helt kanon att lacka med, det flyter ut fint över nageln och torkar snabbt. Dock är det ganska skirt för att skimmerpartiklarna ska komma fram så mycket som möjligt, så jag behövde tre lager för full täckning av naglarna. Jag toppade med ett lager Nubar Diamont. Lacket är aningen varmare i verkligheten än på bild, lila lack blir alltid mer blåtonade på bild av någon anledning.

In English: I have a lot of untested polishes at home right now since I wasn’t allowed to wear polish at my summer holiday work, so I’m still working my way through the summer polishes allthough fall is coming. Today’s choice was the gorgeous Mimi from the Zoya sparkle collection that was released early this summer.

Mimi is a middle toned purple with blue undertones that’s chock full of tiny glitter and shimmer particles in purple and pink. As per usual with Zoya polishes, the formula is fantastic. It flows nicely onto the nail and dries fast. It’s pretty sheer though to allow the simmer and glitter shine through, so I needed three coats for full coverage. I topped it with a coat of Nubar Diamont. The colour is a tad warmer in real life, purple polishes always turn out cooler in pictures than in real life, for some reason.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>