MIYO Kiss me lipgloss

Första produkten att testas ur MIYOs sortiment är deras Kiss me lipgloss. Jag har fått hem två av de 18 nyanserna, skira glitterglosset Bling och krämiga rosa skimmerglosset Flirt.


MIYO kiss me lipgloss
Bling, FlirtProdukten kommer i en lång och smal fyrkantig tub med en “normal” läppglansapplikator. Glossen doftar starkt av syntetiskt bubbelgum och har en mjuk och o-klistrig formula som känns skön på läpparna. Nyanserna skiljer sig ganska kraftigt åt, skira Bling ger ingen synlig färg alls på läpparna medan rosa Flirt ger ganska bra med pigmentering.


MIYO kiss me lipgloss1
Bling, Flirt


MIYO Kiss me lipgloss2
MIYO Kiss me lipgloss wandDet finns en sak jag stör mig något enormt på med dessa gloss, och det är att man får upp väldigt väldigt lite läppglans ur tuben och man behöver doppa applikatorn flera gånger för att få upp lagom mängd på läpparna. Med skira Bling så ser det ut att vara rätt gott med glitterpartiklar i tuben, men det känns som att dom liksom fastnar i tuben och inte hamnar på läpparna alls, på min swatch ser ni några enstaka glitterpartiklar, men jag såg dom inte med blotta ögat, inte ens i starkt lampljus.


Bling


FlirtMIYOs Kiss me lipgloss finns ute i butik från och med mars 2012 och kostar 49 kr/st.

In English: The first product up for testing from the new brand MIYO is their Kiss me lipgloss. It’s available in 18 shades, I’ve been trying the sheer glitter Bling and the creamy pink shimmer Flirt. The glosses are soft on the lips and smells and tastes like synthetic bubble gum. What bothers me though is that there is so little product on the wand that I have to go back several times in the tube to get a satisfying amount of product on my lips. The glitter in Bling is also a bit disappointing, it barely shows up on the lips at all.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

4 comments to MIYO Kiss me lipgloss

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>