Recension: Lumene Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture-Booster

Jag kämpar vidare med min knastertorra vinterhy och tar till alla medel som finns för att hålla den återfuktad med hudkrämer, fuktmasker och serum. Senaste produkten ut att testas i kategorin fuktgivande serum är nya Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture-Booster från Lumene.


lumene arctic aqua boosterArctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture-Booster är en gelprodukt på tub med pump som appliceras efter rengöring, innan ansiktskrämen. Serumet innehåller nordiskt källvatten och hyaluronsyra som ska göra huden spänstig, mjuk och återfuktad. Jag har använt den under min vanliga ansiktskräm då jag har upplevt att min hud har känts extra torr och känslig de senaste veckorna.


lumene arctic aqua booster1Serumet absorberas snabbt av huden och lämnar ingen kladdig hinna efter sig, trots gelkonsistensen. Huden har känts mjuk, smidig och återfuktad utan att jag blir blank eller oljig i ansiktet under dagen, den liksom ger min vanliga ansiktskräm en extra boost – jag har faktiskt haft betydligt mindre besvär med torr, knastrig, irriterad eller flagande hy de dagar jag har använt serumet. Pumpflaskan känns hygienisk och smart, ett pump ger vad som behövs till hela ansiktet, och priset känns riktigt anständigt med tanke på hur pass dryg produkten är. Kommer definitivt inkluderas i vinterhudvårdsarsenalen igen!

Pris: 139 kr/35 ml
Betyg: 5/5

In English: I’m struggling with my dry and sensitive winter skin using moisturizers, moisture masks and moisture serums. Lately, I’ve been trying out the new serum Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture-Booster from Lumene. It contains nordic spring water and hyaulronic acid  that is supposed to make the skin firm, soft and moisturized. The serum is applied after cleansing and before moisturizing, and it really works well for my skin, leaving it less dry and sensitive when I’ve been using it. The packaging is really good aswell and the price is reasonable, I will definitely buy this again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

22 comments to Recension: Lumene Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture-Booster

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>