Red hot copper

Det är så fruktansvärt dåligt ljus ute nu så sminkbilderna blir verkligen inte bra, men jag gav det ett försök med den här sminkningen. Nu har det ju äntligen börjat vända mot ljusare tider så jag ska försöka bli bättre på att ta kort på och lägga upp fler sminkningar =)

Ansikte / Face

 • Shiseido natural finish cream concealer – 2 light medium
 • Jane Iredale Pure pressed base – Satin
 • MAC blush – blushbaby

Ögon / Eyes

 • UDPP
 • MAC Metal-X cream eyeshadow – red hot copper
 • MAC pigment – gold
 • MAC eyeshadow – coppering
 • MAC eyeshadow – solar white
 • MAC eyeshadow – concrete (for brows)
 • MAC fluidline – blacktrack
 • Nouba Cil prodige lash extension
 • Nouba Cil prodige mascara
 • H&M eyebrow fix

Läppar / Lips

 • Dior addict lipstick – Millie


11-12-22


11-12-22(1)


11-12-22(2)


11-12-22(4)

11-12-22(5)


11-12-22(6)Skuggornas placering: Red hot copper som bas på hela det rörliga locket, Gold på mitten av ögonlocket. Coppering i globlinjen och längs den nedre fransraden, Solar white som highlighter på brynbenet och i den inre ögonvrån.


11-12-22(3)In English: The daylight is almost non-existent nowadays so the makeup pictures really don’t turn out that great, but I gave it a go with this makeup. The days are finally starting to get lighter and longer, so I’ll tro to get better at taking pictures of and posting more makeup looks =)

Shadow placement: Red hot copper as a base on the entire lid, Gold on the middle of the lid. Coppering in the crease and along the lower lash line, Solar white as highlighter on the brow bone and in the inner corner of the eye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

16 comments to Red hot copper

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>