Vinnare i Dermalogica-tävlingen

Nu är en vinnare dragen i Dermalogica-tävlingen, där ni hade chans att vinna en Daily microfoliant och en Precleanse. Av 48 godkända tävlingsbidrag hade 41 av er svarat rätt på gåtan: min tredje favoritprodukt från Dermalogica heter Special cleansing gel. Läppglanset i sminkningen jag la upp dagen efter recensionen kom från MAC, som släppte kollektionen Style Black hösten 2009. I denna kollektion fanns en produkt som hette Bat black, som så klart för tankarna till min Batman-sminkning i Tim Burton-temat. Bland er som hade kommit fram till rätt svar drog jag en vinnare med en slumptalsgenerator, och vi säger grattis till…
Grattis Viktoria! Jag har mailat dig angående dina kontaktuppgifter, har du inte fått något mail så kolla gärna din skräpkorg för tävlingsmail har en tendens att hamna där ibland. Jag behöver ditt svar inom 48 timmar, sedan dras en ny vinnare.

Jag vill också passa på att tacka alla er som har varit med och tävlat i advenstävlingarna, det har varit hur kul som helst att anordna de här tävlingarna och att få dela ut lite tidiga julklappar till er läsare! Jag vill också säga tack till de märken och företag som har bidragit med de fina vinsterna. Vi kör en favorit i repris nästa år igen, eller vad säger ni?

In English: A winner has been picked in the Dermalogica giveaway, where you could win a Daily microfoliant. Out of 48 approved entries, 41 of you had answered my riddle correctly: my third favourite product from Dermalogica is called Special cleansing gel. The lipgloss in the makeup I posted the day after the review came from MAC, who released the collection Style Black in fall 2009. In this collection, there were a product called Bat black, that can be related to my Batman makeup in the Tim Burton theme. I picked a winner using a random generator, congratulations to reader Viktoria!

I also want to say thank you for participating in all the advent giveaways, I’ve had so much fun arranging these and giving away some early christmas gifts to you =) I also want to thank the brands and companies that have contributed with the great prizes. Let’s do this again next year, shall we?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

3 comments to Vinnare i Dermalogica-tävlingen

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>