God Jul!

God jul på er alla fina läsare! Hoppas ni får en supermysig julafton med alldeles för mycket julmat och fina presenter under granen tillsammans med era nära och kära =) Jag tar lite julledigt i mellandagarna men har förberett ett par inlägg åt er så bloggen inte gapar helt tom, så det kan vara lite mindre aktivitet än vanligt här den kommande veckan.

Puss och kram!

(P.S. – Jag vill ha såna här julgranskulor!!!)

god jul 2011


In English: Merry Christmas to all of you lovely readers! I hope that you get to spend the holidays with your loved ones, have too much food to eat and that you find some pretty gifts under the christmas tree =) I will take a short blog break between christmas and new year’s eve, but I have prepared a couple of entries for you so the blog won’t be entirely silent.

Love and kisses!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>