TBS Ultimate-kalender: lucka 20

20111220-080055.jpg4 dagar kvar till jul, lovelies, och jag tror att julkänslan äntligen börjar infinna sig hos mig – måste vara snöns förtjänst. Bakom lucka 20 i the body shops ultimate-kalender hittar vi en fullsizeflaska av Peppermint cooling foot lotion, en favorit för trötta fötter här hemma. Gillas!


In English: Four days left to christmas eve, lovelies! The 20th gift in The Body Shop’s ultimate advent calendar is a fullsize bottle of Peppermint cooling foot lotion, a favourite of mine for tired feet. Like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

2 comments to TBS Ultimate-kalender: lucka 20

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>