OPI Avoplex High-intensity hand & nail cream

Den här underbara handkrämen från OPI kan inte hyllas nog och jag blev lite förvånad när jag märkte att jag inte har skrivit om den mer utförligt tidigare.


avoplex hand creamMed en blandning av shea-, kakao-, avocado- och mandelsmör och avocadoolja gör den här handkrämen de torraste tassar mjuka och återfuktade på ett kick. Jag har en tub i handväskan och en på sängbordet, och den är en absolut räddare i nöden på vintern när mina händer är torrare än torrast. Den lugnar huden och hjälper till att läka ut torrfläckar och eksem, och dessutom så hjälper den till att ge lite extra näring och kärlek till nagelband och naglar vilket inte sitter helt fel. Och så doftar den himla gott och fräscht, lite syrligt/fruktigt sådär som inte riktigt går att sätta fingret på vad det är för något.

Här i Sverige är den lite pricey, 195 kr för en tub på 50 ml, hos amerikanska Transdesign och på eBay kan man klicka hem den för drygt 20-35 kr. Okej att det tillkommer kostnader för distributörer att ta in en produkt på den svenska marknaden, men ett påslag på dryga 600% känns lite väl i saftigaste laget…

In English: This wonderful hand cream from OPI can’t be saluted enough, and I was a bit surprised when I noticed that I haven’t written about it more thoroughly earlier.

With a mix of sheer, cacao, avocado and almond butters and avocado oil, this hand cream turns the driest hands soft and nourished in minutes. I carry a tube in my purse and have one on my night stand, and it’s an absolute life saver during winter when my hands are drier then ever. It calms the skin and helps healing dry spots and eczema, and it also helps giving a bit of love to cuticles and nails which is an extra plus. And it smells lovely too, a kind of fruity/fresh scent that is hard to pinpoint what it is it smells of.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to OPI Avoplex High-intensity hand & nail cream

 • Är också förvånad att en hel del produkter är så himla dyra i Sverige, jämfört med USA. Tror nog att den här handkrämen får följa med hem nästa gång vi reser till USA, om jag nu har hunnit få jobb innan dess 🙂

 • Hej!
  Kan du förklara skillnaden mellan transdesign och Nail Supplies? I din guide till nätshoppar (grymt bra för övrigt, gjorde så att jag vågade beställa från USA för första gången…) skrev du att Nailsupplies är fd. transdesign. På Transdesign verkar de sälja OPI, men inte på Nail supplies. Jag är nämligen ute efter OPI till bra priser, men det är svårt att hitta en bra webshop, så tips mottages tacksamt!
  Tack för en kanonbra blogg!

  • purity

   När nailsupplies öppnade upp verkade det som att det var för att ersätta transdesign, för det är samma personer bakom båda företagen, men båda är aktiva. Ett tag sålde enbart nailsupplies OPI och nu säljer transdesign OPI men inte nailsupplies. Transdesign och nailsupplies är mina två hovleverantörer, rekommenderas starkt =)

 • Kan man köpa OPI från TD numera igen?

 • Pia

  Oj vilka priser på TD! Ett ChinaGlaze för 2.99 dollar! Hur kan det skilja så otroligt mycket? Och det är verkligen äkta varor? 🙂
  Tack för tipset!!

 • det är verkligen hemskt med påslag i Sverige ju! t.ex. Lush är ju inte alls meningen att vara samma lyx i England som det blir i Sverige med tanke på priserna. Och våra “svenska” märken som Isadora och Lumene (kanske inte svenskt, men ändå) osv, som skulle räknas som drugstore i USA kostar som MAC gör i USA eller mer. Chanel-grejer i USA/England kostar ju som MAC gör i Sverige, och de svenska priserna är ju helt fruktansvärda!

  • purity

   Ja jag håller med. Är helt med på noterna att det krävs vissa påslag för att det ska löna sig att importera till Sverige, men ibland så är det helt sjuka påslag – framförallt då det handlar om salongsmärken som OPI, Dermalogica och Redken till exempel. Kanske har att göra med att det ses mer som en lyx att gå på salong här i Sverige medans det är något som folk gör oftare i USA?

 • Tack för svaret! Då blir det nog en beställning från TD inom en snar framtid! Älskar din blogg, fast det är lite farligt att få så mycket inspiration 😛

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>