TBS Ultimate-kalender: lucka 16

20111216-102351.jpgBakom lucka 16 hittar vi en miniflaska av Moringa milk body lotion, en lättflytande och lättabsorberad hudkräm. Moringa är desvärre inte min favoritdoft, jag får lite ont i huvudet av den, men jag vet att det är en av The Body Shops mest populära dofter så den här kommer nog gå hem hos många =)


In English: The 16rh gift in The Body Shop’s Ultimate advent calendar is a mini bottle of Moringa milk body lotion, a thin and easily absorbed body lotion. Moringa is not my favourite scent unfortunately, it gives me a slight headache, but I know that it’s one of The Body Shop’s most popular scents so I think this will be appreciated by many =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

6 comments to TBS Ultimate-kalender: lucka 16

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>