Sephora by OPI Metro chic

En nagellacksfärg jag har känt mig sugen på ett bra tag men inte har slagit till på förrän alldeles nyligen är taupe, även känt som gråbrunt eller greige. Jag köpte faktiskt mina två första taupe-färgade lack vid samma tillfälle, och nu har jag premiärlackat med det ena av dom – krämlacket Metro chic från Sephora by OPI.

Lacket drar mer mot grått än mot brunt och har även en gnutta lila i sig. Två lager ger perfekt täckning och lacket är hemskt trevligt att lacka med, flyter ut jämnt över nageln och torkar snabbt. Jag toppade alltihopa med ett lager snabbtorkande överlack, Seche vite, eftersom jag är lat och inte orkar vänta på att lacket ska torka av sig självt 😉

Tyvärr finns Sephora by OPI-lacken bara att få tag på i USA, men jag hoppas på att få se dom i de europeiska Sephorabutikerna i framtiden!

In English: A nail polish colour that I’ve wanted to try for a while but haven’t gotten a bottle of just until recently is taupe. I acctually got my two first taupe polishes at the same time, and I have finally used one of them for the first time – the creme polish Metro chic from Sephora by OPI.

The polish leans more towards grey than brown and also contain a smidgen of purple. Two coats provides perfect coverage and the polish is very nice to work with, flows evenly over the nail and dries quickly. I topped it all off with a coat of fast dry top coat, Seche vite, since I’m a lazy bum and don’t have the patience to wait for the polish to dry on its own 😉

Unfortunally, the Sephora by OPI polishes are only available in the US, but I hope to see them at the european Sephora stores in the future!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>