Nouba 114 Lipstick

114 heter det här korallröda läppstiftet som är ett av tre som släpps med Noubas vinterkollektion Evolution!. Noubas läppstift kommer i en matt svart fyrkantig hylsa och har en lätt vaniljdoft.


lipstick 114(1)Jag är himla förtjust i det här stiftet, det är varken rött, rosa eller orange utan någon sorts mellanting av de tre och är i krämfinish. Ingen klassisk julröd med andra ord utan mer en året om-färg. Läppstiftet är härligt krämigt, glider på som smör och sitter bra på plats, när det nöts av så lämnar det som ett stain efter sig på läpparna. Det varken torkar ut eller känns kladdigt på läpparna, och jag älskar den diskreta vaniljdoften. Det här är det första läppstiftet jag testar från Nouba och jag är helt klart såld på formulan!


114De tre läppstiften som släpps med Evolution! heter 111 (frostigt rosa), 113 (korall) och 114 (korallröd) och kostar 195 kr/st. Den här kollektionen lanseras desvärre inte hos Apoteket här i Sverige utan finns enbart att köpa hos salonger och online, men framtida kollektioner kommer även finnas tillgängliga hos Apoteket.

In English:

114 is the name of this coral red lipstick that is one of three that is released with the Nouba winter collection Evolution!. Nouba’s lipsticks come in a matte black square casing and has got a mild vanilla scent.

I’m really fond of this lipstick, it’s neither red, pink or orange but something in between those three and is in cream finish. Not a classic holiday red in other words, but more of a all year around shade. The lipstick is creamy, glides on like butter and stays put well on the lips, when worn off it leaves a stain behind on the lips. It doesn’t dry the lips or make them feel sticky, and I love the discrete vanilla scent. This is the first Nouba lipstick I’ve tried and I’m really in love with the formula!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

5 comments to Nouba 114 Lipstick

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>