OPI Who the Shrek are you?

Ett lack det har pratats mycket om under våren och försommaren är det så kallade “shrekgröna” lacket i gulgrönt. Originalet släpptes av OPI i och med premiären av filmen Shrek 3 tillsammans med 5 andra lack i kollektionen Forever After, och flera andra märken har apat efter, bland annat svenska Depend. Tyvärr släpptes inte OPI-lacken i Sverige, så det är utländska webshopar eller eBay som gäller om man vill ha tag i dessa lack.

Jag velade bra länge över om jag skulle köpa Who the Shrek are you? eller inte, jag menar, snorgulgrönt låter ju inte speciellt tilltalande på naglarna, men till slut valde jag att slå till och det är jag väldigt glad att jag gjorde nu i slutändan. Väl på naglarna är lacket en härlig vårgrön som är väldigt smickrande mot min hudton, och det är unikt i min (visserligen inte så jättestora, men ändå) lacksamling. Jag premiärlackade med det i veckan – formulan var kanon och två lager täckte perfekt, toppade gjorde jag med ett lager Seche Vite.

Vad tycker ni – är träsktroll på naglarna en hit eller miss?

In English: A polish that have been wildly discussed during this spring and early summer is the so called “shrek green” yellow-green polish. The original was released by OPI in collaboration of the makers of Shrek 3 together with 5 other polishes in the collection Forever After, and several other brands have followed with their own version, Swedish Depend is one of them. Unfortunally, these polishes were not released here in Sweden, so I had to get mine from a foreign web shop.

I debated long and well over if I should get Who the Shrek are you? or not, because booger yellow doesn’t sound like a hot color for the nails, but finally I chose to get it and I’m glad I did in the end. When painted on the nails, the polish takes on a lovely spring green that looks very flattering against my skintone, and it’s unique in my (quite humble, but still) polish collection. I used it for the first time earlier this week – the formula was great and two coats provided perfect coverage, and I topped it with a coat of Seche Vite.

What do you think – yay or nay for ogre green nails?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>