MAC #217

Den här lilla penseln från MAC är en av de jag använder allra mest när jag lägger en ögonmakeup, och fick jag bara välja en ögonskuggspensel av de jag äger skulle det definitivt bli den här. #217 är en ovalformad fluffig s.k. blending brush med lite längre, mjuka och tunna strån i vitt gethår.
Det den här borsten framförallt är bra till att tona skarpa kanter med genom att gnugga mjukt fram och tillbaka, men den är också fenomenal för att svepa på ögonskuggor om man är ute för ett skirt resultat. Den går även alldeles utmärkt att lägga skuggor med i globlinjen för att bygga upp ett mjukt och diffust resultat ett lager i taget, en perfekt sotningspensel med andra ord. Ska du bara satsa på en enda lite dyrare ögonskuggspensel så är det här vad du är ute efter, för man kan faktiskt lägga en hel proffsig ögonmakeup lätt som en plätt med den här lila raringen. Den är också fenomenal att dutta på concealer under ögat med, en riktig liten multitasker!


MAC #217 finns att köpa hos MAC-diskarna i Stockholm, Göteborg och Malmö och hos kicks.se för 205 kr.In English: This little brush from MAC is one of the brushes I use the most when I apply my eye makeup, and if I could choose only one eyeshadow brush of the ones I own, it would definitely be this one. #217 is an oval shaped blending brush with longer, soft and thin white goat hair bristles.

This brush is particularly great for blending harsh lines by rubbing it gently back and forth, but it’s also great for sweeping on a wash of eyeshadow for a sheer result. It’s also great for applying eyeshadow in the crease to build up a sheer and diffuse result one layer at the time, a perfect smoky eye brush in other words. If you’re only going for one high-end eyeshadow brush, this is the one you’re after, because you can actually apply an entire pro eye makeup easy as pie with this little darling. It’s also phenomenal for dabbing on under-eye concealer, a real little multi tasker!

MAC #217 is available at your local MAC counter and MAC online at $22.50.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to MAC #217

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>