Junebug

Nu var det ett tag sen jag visade upp en sminkning – jag har fastnat lite i en neutral period för tillfället, men idag kände jag för något färgfullt! Jag bestämde mig för att använda några av mina blå och gröna ChromaLust-pigment från Sugarpill, starling, junebug, absinthe och lumi.

Ansikte / Face

 • MAC prep + prime skin
 • MAC select cover up concealer – NW20
 • MAC studio fix fluid foundation – NW20
 • MAC loose blot powder – medium
 • MAC mineralize skinfinish natural – light
 • MAC sculpting powder – sculpt
 • Benefit sugarbomb
 • MAC Fix+

Ögon / Eyes

 • UDPP
 • MAC paint pot – bare study
 • MAC pigment – mutiny
 • Sugarpill ChromaLust loose eyeshadow – starling
 • Sugarpill ChromaLust loose eyeshadow – junebug
 • Sugarpill ChromaLust loose eyeshadow – absinthe
 • Sugarpill ChromaLust loose eyeshadow – lumi
 • MAC pearlglide eyeliner – undercurrent
 • MAC chromagraphic pencil – NC15/NW20
 • MAC eyeshadow – concrete (for brows)
 • e.l.f. cream eyeliner – black
 • MAC studio fix lash mascara – black fix
 • H&M eyebrow fix

Läppar / Lips

 • MAC lipstick – chatterbox

Skuggornas placering: Bare study som bas över hela locket, från frans till bryn. Mutiny på inre tredjedelen av det rörliga locket, Starling på resten av det rörliga ögonlocket. Junebug i globlinjen och yttre v:et, Absinthe för att tona uppåt och utåt från globlinjen och yttre v:et, Lumi som highlighter på brynbenet och i den inre ögonvrån. Starling över Undercurrent längs den undre franslinjen.

In English: It’s been a while since I posted a makeup – I’ve been stuck in a neutral period for a while, but today I felt like something colourful! I decided to use some of my blue and green ChromaLust pigments from Sugarpill, starling, junebug, absinthe and lumi.

Shadow placement: Bare study as a base on the entire lid, from lash to brow. Mutiny on the nner third of the lid, Starling on the rest of the lid. Junebug in the crease and outer v, Absinthe to blend upwards and outwards from the crease and outer v. Lumi as a highlighter on the brow bone and inner corner of the eye, Starling on top of Undercurrent along the lower lash line.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>