OPI Fresh frog of Bel Air

Här kommer en riktig julgranskula till nagellack, Fresh frog of Bel Air från OPI’s julkollektion The Muppets. Lacket består av små gröna glitterpartiklar och stora silverfärgade hexagoner i en genomskinlig bas.

Är du inte beredd att jobba lite med det här lacket för att få det snyggt på egen hand så föreslår jag att du lägger det över en matchande grön bas. Jag har fyra lager på bilderna och det sista lagret har jag inte lackat på utan snarare duttat på för att få en jämn täckning. Å andra sidan torkar det väldigt fort och blir ovanligt jämnt och glansigt för att vara ett glitterlack av den grövre modellen. Helt klart ett unikt och väldigt speciellt lack som känns helrätt till jul, men det faller nog inte alla i smaken. Jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.


fresh frog of bel air


fresh frog of bel air1


fresh frog of bel air2


fresh frog of bel air3In English: Here’s a real christmas tree ornament polish, Fresh frog of Bel Air from the OPI holiday collection The Muppets. The polish consists of small green glitter particles and larger silver hexagon particles in a clear base.

If you’re not prepared to work a bit with this polish to make it look good on its own, I suggest that you apply it on top of a matching green base. I’m wearing four coats in the pictures and the last coat was rather dabbed on than painted on to get an even coverage. It dries very quickly though, and it’s surprisingly even and shiny for being a rough glitter polish. Definitely a unique and very special polish that feels spot on for the holidays, but I suspect that it’s not everyone’s cup of tea. I used Seche base as base coat and Seche vite as top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

8 comments to OPI Fresh frog of Bel Air

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>