Julklappstips #9: Rituals Ultimate Hammam collection

Bor ni i Stockholm och inte har kollat in någon av de två Ritualsbutikerna i Täby centrum och i Sturegallerian föreslår jag att ni gör det snarast, märket är verkligen ett paradis för krämer, duschtvålar, skrubbar, parfymer, smink – ja, här finns något för i princip alla.

Jag har förälskat mig i Hammamprodukterna ur den blå kroppsvårdsserien, och allra bäst blir dom i kombination med varandra. Med kitet Ultimate Hammam får du fullsizeprodukter av Hammam delight shower foam, Hammam hot scrub, Hammam olive secret shower paste, Hammam body mud och Touch of Hammam body cream för en fullfjädrad upplevelse av Turkiskt SPA hemma.


Rituals-Ultimate-Hammam-Collection-groot copyKitet kostar 539 kr, dusch- och skrubbprodukterna doftar härligt uppfriskande av eukalyptus och rosmarin medan den härligt fluffiga body creamen har en lite mildare och mjukare doft av rismjölk och fikon – kombinationen låter underlig men dofterna riktigt gifter sig med varandra!

In English: If you have a Rituals store nearby and haven’t checked it out yet, I suggest that you do so, because the brand is a real paradise for body creams, shower products, scrubs, perfumes, makeup – there’s something in here for everyone!

I’ve fallen in love with the Hammam products from the blue Body series, and they are lovely to use together. With the kit Ultimate Hammam, you will get fullsize products of Hammam delight shower foam, Hammam hot scrub, Hammam olive secret shower paste, Hammam body mud and Touch of Hammam body cream for a complete Turkish SPA experience at home.

The kit is €49.90, the shower and scrub products smells refreshing of eucalyptus and rosemary, while the lush and divine fluffy body cream has got a milder and softer scent of rice milk and figs – the combination may sound weird, but the scents really do marry each other.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

3 comments to Julklappstips #9: Rituals Ultimate Hammam collection

 • Hej Sanna! Jag har några frågor som jag hoppas du kan svara på, skulle bli väldigt glad då!

  Jag var inne i stan här i sthlm igår, på Åhlens och såg deras MAC disk. Är sugen på att köpa någon produkt, kanske foundation från de, är de bra på Åhlens? De som säljer alltså, är de trevliga och hjälpsamma skulle du säga?
  Tack 🙂

  • purity

   Det är alltid himla mycket folk inne på Åhléns, så vill jag få hjälp i lugn och ro går jag faktiskt hellre till disken på PUB istället nu för tiden. Tjejerna på Åhléns är jättetrevliga och duktiga, men samma sak gäller för dom på PUB och där är det lite lugnare så det går fortare att få hjälp och dom har lite mer tid för varje kund =)

 • Hade inte varit helt fel med lite turkiskt hemmaspa såhär i det grådassiga danska vädret!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>