Depend #288

Den här djupturkosa skimmerpärlan släppte Depend med sin julkollektion Sparkling Colours. En perfekt nyårsnyans som påminner om midvinterhimmeln.

#288 är ett mörkt turkost lack med massor av finmalet skimmer. Det är helt galet pigmenterat och både täcker bra och ser bra ut i bara ett enda lager, sånt gillar vi! Är himla förtjust i det här lacket, trots att det nästan ser svart ut i svagt ljus så gnistrar det till liv och blir helt dödligt vackert när ljuset faller på. Älskare av mörka lack och ni som tycker det är tråkigt att behöva lacka lager på lager – köp för tusan! Jag använde Seche base som underlack och Seche vite som överlack.


#288


#288(1)


#288(2)


#288(3)In English: This deep turquoise polish is part of the Depend holiday collection Sparkling Colours. A perfect new year’s shade that reminds me of the midwinter sky.

#288 is a deep turquoise polish with lots of finely milled shimmer. It’s extremely highly pigmented and is opaque and looks great in just one coat, thumbs up for that! I’m really chuffed about this polish, although it looks nearly black in dim light, it gnisters to life and is drop dead gorgeous when the light hits it. Dark polish lovers and those of you who find it dull to apply coat after coat of nail polish – make sure to check this out! I used Seche base as base coat and Seche vite as top coat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
||||| Like It 0 Gilla! |||||

12 comments to Depend #288

 • Martine

  Superfint! och bara ett lager, klart man vill ha det då 🙂

 • ninni

  Hej hej!

  Du som har så bra koll, jag måste fråga dig en sak!! Jag tar examen om två veckor och behöver köpa lite kvällssmink (foundation, löspuder över). Jag har kollat runt lite på din blogg men även på en massa andra, och har blivit jätteförvirrad! Är ute efter en medium-högtäckande för lite fet hy, porer över näsa och haka. Jag använder till dagtid en I.D mineralfoundation, och den är väl helt okej men den lämpar sig inte så bra till kvällen tycker jag.. Jag har läst att du tycker att MAC prolongwear är schysst, men sen hittar jag även Maybelline dream matte mousse, Diorskin nude, Make up stores matta foundation etc etc.. och sen hittade jag Mac prep + prime, Maxfactors anti shine mattifying powder… du fattar. Jag använder ju nästan aldrig kvällssmink och vill inte lägga massa pengar på det men jag vill ändå se bra ut! Kan du hjälpa mig? Är rätt desperat :S Eller kan ni läsa tipsa? Jag orkar inte leta mer!!

  • purity

   Använder du bareMinerals original-formula eller matte-formula? Matte-formulan är nämligen lite mer täckande och är mer smickrande på lite fetare hy med förstorade porer än original-formulan som innehåller lite skimmer. Kan även rekommendera Lily Lolos mineralfoundations som är billigare än bareMinerals. Använder du vanligtvis mineralfoundation i puderform och trivs med det så kan det ju vara en idé att fortsätta med det fast i en annan formula. Vill du ha flytande foundation och nedmattande puder så skulle jag rekommendera dig, om du har möjlighet, att gå till en MAC-disk och be dom hjälpa dig prova ut rätt formula och nyans, jag skulle rekommendera antingen PRO longwear eller Studio fix fluid, så kan du få med dig ett prov hem som räcker till ett par appliceringar, då kan du testa hemma innan och se om du vill köpa dig en hel flaska eller inte. Löspudret prep + prime transparent finishing powder från MAC är också riktigt bra, men kan du tänka dig ett pressat puder så har IsaDora ett nedmattande puder som heter anti-shine mattifying powder för en billig peng.

 • ninni

  Jag kör med den vanliga formulan men tycker, precis som du nämner, att mina porer syns igenom ändå. Jag har funderat på att även köpa I.D’s primer oil control då jag har hört bra om den, för att få sminket att hålla lite längre och dölja porerna.. Har du någon annan att rekommendera eller ska jag köra på den?
  Jag trivs ju med min mineralmake up, och ditt förslag om matte formulan låter jättebra, en sån burk får det bli! Och MACs prep + prime, den verkar vara populär! Kan jag använda min rougeborste och svepa över ansiktet, eller måste jag ha en s.k. puderborste?

  • purity

   Jag har inte testat I.D.s primer, men jag kan rekommendera prep + prime skin från MAC (finns med SPF 50 och utan SPF), den tycker jag är bra. Kör du på matte-formulan tror jag inte att du behöver något löspuder ovanpå för matte-formulan mattar ner i sig, men du kan applicera löspuder med rougeborste om du vill det, enda är att det tar lite längre tid än med en puderborste eftersom den är mindre + att du bör vara noga med att rougeborsten är helt ren innan du använder den till puder, annars kan du få rougerester i hela ansiktet. Funkar även att använda din kabukiborste till puder.

 • ninni

  Hmm bra poäng där… det kanske räcker gott med prep + prime skin från MAC och matte foundation från I.D. Och sen nån random highlighter och rouge, min matta bronspuder från MAC och ett rosa läppstift! Alltså, du har räddat mig från mig själv, tack för det och för ett supersnabbt svar! Så j**la skönt att slippa tänka på det mer, bara att inhandla och testa! TACK!!

 • Riktigt fin nyans, och lack som täcker fint med bara ett lager öser vi lite extra kärlek på 🙂

  /happnails.devote.se

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>